IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

> Často kladené otázky

Pokud máte nějaký dotaz či problém s Call of Duty, nejprve si přečtěte náš FAQ, než položíte otázku!

 
Reply to this topicStart new topic
> Problem PC, pls help
radapls
příspěvek 03.11.2008, 17:16
Příspěvek #1





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 14
Registrován: 03.11.2008
ID: 27732




Čau lidi

Mam dva problémy …

1.Nema nic společného s COD1 tak mi to tu hned nemažte : ) Jde o to že jsem si postavil nový počítač: (Grafika GeForce 9800GTX+, procesor AMD 5400+BlackEdition, paměti 4GB a-data[2x2Gb], Základní desku Gigabyte) mám problém u hry Call of Duty 2,4,5 a Crysis … (ostatní jsem ještě nezkoušel) při hraní u těchto her dochází k tomu, že po nějakém čase (5min nebo po 1hodině prostě kdykoliv) se mi vypne monitor (Fujitsu Siemens 22“) počítač však stále jede. Za 5 sekund se začne sekat zvuk a pak musím restart. Zkoušel jsem nové i staré ovladače na grafiku, Directx 9 i 10, díval jsem se i na teplotu Grafiky nepřehřívá se, testoval jsem paměti přes memtes přes 5 hodin byly bez chyby. Už fakt nevím co s tím moc by mi pomohlo kdyby někdo věděl co s tím?

2.Problem je že u starého počítače (Grafika GeForce 6600) jsem hrál COD1 na rozlišení 1680x1050 vše bez problému. Ovšem jsem si musel nastavit v configu tyto příkazy r_mode "-1", r_customheight "1050", seta r_customwidth "1680" vše jelo bez problému. Teď mám nový počítač a nejde to nastavit. Vždy, když to tak nastavím, rozlišeni se vrátí na původních 800x600. U jiných her to nedělá … Nevíte co s tím?

Předem děkuju za odpovědi.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Legio IX
příspěvek 03.11.2008, 17:31
Příspěvek #2



Ikona skupiny

Skupina: CoD2 admin
Příspěvků: 8076
Registrován: 04.02.2006
Bydliště Řícmanice
ID: 11588




Bohužel karty od nVidie od řady 8800GT mají s těmito hrami problémy . Na podobnej problém se snažím přijít už skoro rok s kartami 8800GTS 512 , ale bez výsledku .
V tvém případě by možná pomohlo zakázat zvukovou kartu . Zkus to a napiš .


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
radapls
příspěvek 03.11.2008, 18:02
Příspěvek #3





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 14
Registrován: 03.11.2008
ID: 27732




Bohužel tato varianta nefunguje. Stále stejný problém.

Příspěvek upravil radapls, 03.11.2008, 18:07.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
S.C.U.D.
příspěvek 03.11.2008, 18:10
Příspěvek #4


Mezikontinentální balistická střela


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 3110
Registrován: 03.01.2005
ID: 4328




Ktomu druhému problému, zkus CFG zamknout proti zápisu... :))


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
radapls
příspěvek 03.11.2008, 18:31
Příspěvek #5





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 14
Registrován: 03.11.2008
ID: 27732




Pomohlo to a pak mě to hodilo do windows s chybou. for scud

Příspěvek upravil radapls, 03.11.2008, 18:31.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
W3N4
příspěvek 03.11.2008, 18:40
Příspěvek #6


i = i++;


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2185
Registrován: 14.05.2007
ID: 20694




QUOTE(S.C.U.D. @ 03.11.2008, 18:10) *
Ktomu druhému problému, zkus CFG zamknout proti zápisu... :))

Tj. nastav v parametrech configu jen pro cteni.

Ten prvni problem je dost zaludny, Legio uz ho nejaky ten patek resi. Zajimave, ze to delaji jen karty nVidia. Napada me jedine zvysit frekvenci PCI-E nebo podtaktovat kartu. Skus dat pc do defaultu (jestli ho mas v OC, muze byt na vine prave spatny OC), podtaktovat trosku kartu a nastavit v biosu zminovanou frekvenci PCI-E na 103MHz.

// Sestava ?

Příspěvek upravil W3N4, 03.11.2008, 18:41.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
radapls
příspěvek 03.11.2008, 19:11
Příspěvek #7





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 14
Registrován: 03.11.2008
ID: 27732




Ma PC sesteva:
http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid...1K008M097000FSO
http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid...1K00830971RWIZ1
http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid...1K00820TW0ALK0F
http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid...1K007K000000KAN
http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid...1K008O0V41NLCJX

for W3N4
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Minibuky
příspěvek 03.11.2008, 19:12
Příspěvek #8





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 350
Registrován: 17.03.2006
ID: 13738




nemas slabej zdroj?
edit. nemas :)

Příspěvek upravil Minibuky, 03.11.2008, 19:13.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
S.C.U.D.
příspěvek 03.11.2008, 19:17
Příspěvek #9


Mezikontinentální balistická střela


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 3110
Registrován: 03.01.2005
ID: 4328




QUOTE(radapls @ 03.11.2008, 18:31) *
Pomohlo to a pak mě to hodilo do windows s chybou. for scud

to je joke co ??? wow.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
radapls
příspěvek 03.11.2008, 19:19
Příspěvek #10





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 14
Registrován: 03.11.2008
ID: 27732




No jo no :) Budu to muset hrat na 1280x1024.

for scud
Go to the top of the page
 
+Quote Post
radapls
příspěvek 03.11.2008, 22:24
Příspěvek #11





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 14
Registrován: 03.11.2008
ID: 27732




Uvažuju o tom, jestli nemám tu grafiku reklamovat, a? mi vrátí peníze a já si koupím Radeon 4870 nebo 4850.
Co říkáte?

I tak tu pište, co vás napadne co s tím problémem.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
S.C.U.D.
příspěvek 04.11.2008, 00:26
Příspěvek #12


Mezikontinentální balistická střela


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 3110
Registrován: 03.01.2005
ID: 4328




QUOTE(radapls @ 03.11.2008, 22:24) *
Uvažuju o tom, jestli nemám tu grafiku reklamovat, a? mi vrátí peníze a já si koupím Radeon 4870 nebo 4850.
Co říkáte?

I tak tu pište, co vás napadne co s tím problémem.

Pokud je to jen problém nvidia udělej to... Ty to nevyřešíš jen ovládače a pochybuji že oni tohle opraví. Pokrok jde porád dopředu a oni dělají spíše víc pro pokrok a ne pro historii her... Tak to zkus já bych to udělal


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
radapls
příspěvek 04.11.2008, 16:33
Příspěvek #13





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 14
Registrován: 03.11.2008
ID: 27732




Pokusím se tu kartu vratit, když tak se ještě ozvu.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
S.C.U.D.
příspěvek 04.11.2008, 18:21
Příspěvek #14


Mezikontinentální balistická střela


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 3110
Registrován: 03.01.2005
ID: 4328




QUOTE(radapls @ 04.11.2008, 16:33) *
Pokusím se tu kartu vratit, když tak se ještě ozvu.

Reklamace se vztahuje na problémy sní... Pokud něco používáš a karta je v pořádku a nejde jen v tomhle směru oni ti to vyměnit musí, ale zřejmě se obávám, že se budou chtít přesvědčit zda ti to opravdu nejde....



--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
radapls
příspěvek 17.11.2011, 22:10
Příspěvek #15





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 14
Registrován: 03.11.2008
ID: 27732




heh stare tema... reklamoval jsem grafiku a mel jsem vadny kus :) po vymene slape dodnes
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Fast ReplyReply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 12.12.19 - 17:11
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist