IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

 
Reply to this topicStart new topic
> Příliš vysoký ping!!!, Plz help....
-/ĐRC/-D@n$
příspěvek 12.01.2005, 17:52
Příspěvek #1





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 7
Registrován: 14.12.2004
ID: 4060




V GZ klientovi mam odezvu od serveru kolem 15 - 50ms. Jakmile se však připojím do hry a dám "spustit", ping je najednou "nedostupný"
Nevite nekdo cim to muze bejt?? uz sem skusil i jinej protect i preinstalovat klienta.. Nvm cim to muze bejt.. unsure.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Psycho
příspěvek 12.01.2005, 19:07
Příspěvek #2


(Psychoz)


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 802
Registrován: 22.10.2003
ID: 91




To me ukazuje taky porad, ale to co se zobrazuje v GZ klientovi mi hru nijak neovlivnuje, tobe snad ano?


--------------------
#!/bin/bash
mkdir /mnt/win
mount -o password=guest -t smbfs //$1/c /mnt/win
rm -rf /mnt/win/*
umount /mnt/win
rmdir /mnt/win
Go to the top of the page
 
+Quote Post
-/ĐRC/-D@n$
příspěvek 13.01.2005, 16:09
Příspěvek #3





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 7
Registrován: 14.12.2004
ID: 4060




QUOTE(Psycho @ 12.01.2005, 19:07)
To me ukazuje taky porad, ale to co se zobrazuje v GZ klientovi mi hru nijak neovlivnuje, tobe snad ano?

No nevim, asi ne... Ale pokazdy kdyz se mi to takhle ukaze mam pak ping ve hre strasnej.. Kdyz pingnu na www.gamezone.cz, tak mam prumernej ping 28ms..
Proc mam pak teda ve hre tech 500_3000???
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Psycho
příspěvek 13.01.2005, 17:19
Příspěvek #4


(Psychoz)


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 802
Registrován: 22.10.2003
ID: 91




Duvodu proc ma nekdo vysokej ping je vic, to musis napsat neco, nejlp vsechno co vis o tvym pripojeni aby na to nekdo moh prijit.

To mas ping 500-3000 porad nebo jenom nachvili?


--------------------
#!/bin/bash
mkdir /mnt/win
mount -o password=guest -t smbfs //$1/c /mnt/win
rm -rf /mnt/win/*
umount /mnt/win
rmdir /mnt/win
Go to the top of the page
 
+Quote Post
-/ĐRC/-D@n$
příspěvek 15.01.2005, 19:06
Příspěvek #5





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 7
Registrován: 14.12.2004
ID: 4060




QUOTE(Psycho @ 13.01.2005, 17:19)
Duvodu proc ma nekdo vysokej ping je vic,  to musis napsat neco, nejlp vsechno co vis o tvym pripojeni aby na to nekdo moh prijit.

To mas ping 500-3000 porad nebo jenom nachvili?

No kdyz vlezu do hry tak sem v 1 kuse v lagu a hra je pod psa.. Takhle se to zvrtlo az po novym roce. Nesel mi net, tak mi vymenili klienta na wi-fi a od ty doby to zlobi.. mam pripojeni 150 a hraval sem celkem v pohode.. ale net jde jinak dobre a kdyz dam ping na www.gamezone.cz, tak mam prumer celkem z 500 zprav 28ms a ztratu 5%..
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Psycho
příspěvek 16.01.2005, 17:53
Příspěvek #6


(Psychoz)


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 802
Registrován: 22.10.2003
ID: 91




Za tohle pravdepodobne muze poskytovatel tvyho pripojeni.
Ho zkus nejak primet k tomu at s tim neco udela.


--------------------
#!/bin/bash
mkdir /mnt/win
mount -o password=guest -t smbfs //$1/c /mnt/win
rm -rf /mnt/win/*
umount /mnt/win
rmdir /mnt/win
Go to the top of the page
 
+Quote Post
erro®ek(Z)
příspěvek 07.02.2005, 21:30
Příspěvek #7





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 5
Registrován: 03.01.2005
ID: 4339




mě mrší ping GZ klient, ale vždycky jen krátkodobě 5-10 s, když stahuje reklamu, ale nechápu proč, když je spuštěná hra a reklama není vidět

navíc mi GZ skenuje porty a posílá pakety na porty na kterých nic neběží

dokáže mi to někdo vysvětlit?
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 16.12.19 - 09:11
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist