IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

37 Stran(y): V  < 1 2 3 4 5 > »   
Closed TopicStart new topic
> -=Conanova poradna=-, poradim, vysvetlim , pomohu
mitlacek
příspěvek 19.06.2004, 11:00
Příspěvek #31





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 3
Registrován: 28.12.2003
ID: 759




QUOTE(Conan @ 18.06.2004, 18:05)
nemas se v tom hrabat, staci udelat znova strelbu a odeslat to a budes to mit zase v savech, jen predtim smaz to stary.

když to já bych právě nechtěl.....sem to mel uz cely hotovy krom toho snipera tak jsem si ho chtel nejak odemknout abych ho mohl vystrilet a ono mi to ted nikam nechce pustit......cely znova...to by znamenalo znova zkouset stesti pri testech z medika + hodina kecani učitele, projit neviděn neslyšen k nákladáku.....to fakt nechi....tu misi sem delal 3/4 hodiny..fakt diky nechci sad.gif cry.gif


--------------------
mitl@CZek
Go to the top of the page
 
+Quote Post
U.R.N.A.Gladiato...
příspěvek 19.06.2004, 11:09
Příspěvek #32





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 14
Registrován: 26.01.2004
ID: 912




QUOTE(mitlacek @ 19.06.2004, 12:00)
QUOTE(Conan @ 18.06.2004, 18:05)
nemas se v tom hrabat, staci udelat znova strelbu a odeslat to a budes to mit zase v savech, jen predtim smaz to stary.

když to já bych právě nechtěl.....sem to mel uz cely hotovy krom toho snipera tak jsem si ho chtel nejak odemknout abych ho mohl vystrilet a ono mi to ted nikam nechce pustit......cely znova...to by znamenalo znova zkouset stesti pri testech z medika + hodina kecani učitele, projit neviděn neslyšen k nákladáku.....to fakt nechi....tu misi sem delal 3/4 hodiny..fakt diky nechci sad.gif cry.gif

Celej trenink nemusis dělat znovu. Staci udelat jenom strelby a ty ostatni se ti automaticky zase otevrou(pokud teda jsi je mel splneneny).
Akorat bych ti radil nastrilet znovu pri strelbach 36, aby jsi mel snipera. whistling.gif whistling.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
U.R.N.A.Gladiato...
příspěvek 19.06.2004, 11:14
Příspěvek #33





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 14
Registrován: 26.01.2004
ID: 912




Hele otevri slozku C:\Program Files\Army Operations\System\save
Z ni potom smaz ten textak kde mas to tvoje jmeno. Bez potom do hry, zaloguj se a udelej ty strelby. Pak by to melo byt v pohode
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Hawkeye
příspěvek 19.06.2004, 11:18
Příspěvek #34





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 12
Registrován: 19.06.2004
ID: 2117




Ahoj chci se zeptat. Při hře na serveru(authorized) mě to po 1-10min napíše něco ve smyslu PUNKBUSTER not authorized a vykopne mě to ze hry. Hra je ver.2.1 a punkbustr zapnutej. Zkoušel jsem ho i přeinstalovat ten PB, ale nic nepomáhá. Jestli můžete tak poraďte. Předem díky.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
U.R.N.A.Gladiato...
příspěvek 19.06.2004, 11:22
Příspěvek #35





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 14
Registrován: 26.01.2004
ID: 912




QUOTE(Hawkeye @ 19.06.2004, 12:18)
Ahoj chci se zeptat. Při hře na serveru(authorized) mě to po 1-10min napíše něco ve smyslu PUNKBUSTER not authorized a vykopne mě to ze hry. Hra je ver.2.1 a punkbustr zapnutej. Zkoušel jsem ho i přeinstalovat ten PB, ale nic nepomáhá. Jestli můžete tak poraďte. Předem díky.

NO, jestli ti to dela GZ server, tak staci napsat reconnect. Pokud se ti to deje i ve svete, tak to muze byt chybou PB. V poslednich dnech docela blbne.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Hawkeye
příspěvek 19.06.2004, 11:39
Příspěvek #36





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 12
Registrován: 19.06.2004
ID: 2117




QUOTE(U.R.N.A.Gladiator @ 19.06.2004, 12:22)
QUOTE(Hawkeye @ 19.06.2004, 12:18)
Ahoj chci se zeptat. Při hře na serveru(authorized) mě to po 1-10min napíše něco ve smyslu PUNKBUSTER not authorized a vykopne mě to ze hry. Hra je ver.2.1 a punkbustr zapnutej. Zkoušel jsem ho i přeinstalovat ten PB, ale nic nepomáhá. Jestli můžete tak poraďte. Předem díky.

NO, jestli ti to dela GZ server, tak staci napsat reconnect. Pokud se ti to deje i ve svete, tak to muze byt chybou PB. V poslednich dnech docela blbne.

Dělá to i venku.Snad se to zlepší. Díky za odpověď.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
-=FL=-felcar_cz
příspěvek 19.06.2004, 15:01
Příspěvek #37


drunk member
Ikona skupiny

Skupina: Guru
Příspěvků: 5441
Registrován: 02.03.2004
ID: 1133




je to chyba PB, dela to vsude mrcha, akorat ho updatnuly a zacalo to delat, tzn. ze tam neco podelali...

neco sem slysel o tom, ze kdyz vas to takhle kopne trikrat tak pak vam to da global bann wacko.gif , ale nevim jestli to je pravda... jestli jo tak to je pekne sux


--------------------
Hele vole, kde mam káru!?! Bojler
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Hawkeye
příspěvek 19.06.2004, 22:48
Příspěvek #38





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 12
Registrován: 19.06.2004
ID: 2117




¨Zkoušel jsem všechno možný i reinstal a prd platný. Takže si zatim asi moc nezahraju. No počkáme a uvidíme. Kdyby jste někdo něco zjistil dejte prosim vědět. Jsem vděčnej za každou radu.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Conan
příspěvek 20.06.2004, 14:33
Příspěvek #39


Serve & Protect ! Modelín
Ikona skupiny

Skupina: Moderátor
Příspěvků: 8007
Registrován: 26.01.2004
Bydliště Chrudim
ID: 908




njn snad uz je to v pohode, protoze me to treba vubec nekicklo,ale ostatni hrace to hazelo porad ven, asi sem nemel uplne tu posledni verzi PB, protoze sem nebyl pres tejden doma a kdyz videli jak to blbne, tak zastavili update a ja sem si v klidu hral na ty starsi.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Hawkeye
příspěvek 21.06.2004, 00:48
Příspěvek #40





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 12
Registrován: 19.06.2004
ID: 2117




U mně už je to taky v pořádku, teda zatim.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
LDundee(cz)
příspěvek 18.07.2004, 13:28
Příspěvek #41





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1
Registrován: 18.07.2004
ID: 2289




Čus...
Potřebuji radu.Mám nastříleno v tréninku 37 bodíků, ale sniper kurz mi zůstal zamčený. Dost mne to štve, protože netuším co s tím. Poraďte pls..... cry.gif cry.gif cry.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
-=FL=-Flycon_CZ
příspěvek 18.07.2004, 22:18
Příspěvek #42





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 6
Registrován: 04.04.2004
Bydliště Špindlerův Mlýn
ID: 1434




QUOTE(LDundee(cz) @ 18.07.2004, 14:28)
Čus...
Potřebuji radu.Mám nastříleno v tréninku 37 bodíků, ale sniper kurz mi zůstal zamčený. Dost mne to štve, protože netuším co s tím. Poraďte pls..... cry.gif  cry.gif  cry.gif

Musíš počkat čéče, nějak to poslední dobou trvá .... hrát hrát hrát a wono se to chytne.... Tedy pokud jsi to odeslal a vidíš to na svém kontu na AA....


--------------------
Skutky lidské svévole jsou zřejmé : necudnost, nečistota, bezuzdnost, modlářství, čarodějství, rozbroje, hádky, žárlivost, vášeň, podlost, rozpory, rozkoly, závist, opilství, nestřídmost a podobné věci. Řekl jsem už dříve a říkám znovu, že ti, kteří takové věci dělají, nebudou mít podíl na království Božím.
Galatským 5:19-21
Go to the top of the page
 
+Quote Post
eagle_stuler
příspěvek 19.07.2004, 18:59
Příspěvek #43





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 7
Registrován: 29.05.2004
ID: 1976




napiš do konzoly open m24_range
Go to the top of the page
 
+Quote Post
alfiq
příspěvek 24.07.2004, 19:13
Příspěvek #44





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 3
Registrován: 24.07.2004
ID: 2327




mam takový malý problem nastřílel sem v basic 36 a adv. marks ... mam not avalible, dale sem uspěšně složil ten první trenink u SF a nepíše mi to completed co s tim ?
mno ja to zkoušel s tim open m24_range a uspěšně sem ten trenink udělal ale pořád mi to píše že sem ho nedokončíl


--------------------
=======
ALFIQ
Go to the top of the page
 
+Quote Post
alfiq
příspěvek 25.07.2004, 13:33
Příspěvek #45





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 3
Registrován: 24.07.2004
ID: 2327




TAK UŽ SEM TO ZMASTIL


--------------------
=======
ALFIQ
Go to the top of the page
 
+Quote Post

37 Stran(y): V  < 1 2 3 4 5 > » 
Closed TopicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 11.12.19 - 17:40
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist