IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

 
Reply to this topicStart new topic
> Pozor na nové ovladače ATI, SoF se chová podivně
Gr!De
příspěvek 05.01.2008, 00:08
Příspěvek #1





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 9
Registrován: 10.05.2007
ID: 20663




Dnes v rámci updatu jsem si stáhl nové ovladače pro muj radeon X1650XT (grafická karta) co mě, ale čekalo po nainstalování? Hrůza SoF bylo skoro nehratelné, protože zbraně ani postavy nebyli vidět, to platí i o munici vestě atd. Pokoušel jsem se měnit nastavení, skusil jsem jinej exec, ale pak mě napadlo jestli to neni těma ovladačema... No a hádejte biggrin.gif Samozřejmě že bylo, takže pozor na tyhle nový ovladače, možná jsem jen ojedinělý případ a Vám se to nijak neprojeví, ale alespoň preventivně varuji. Jejich název: ATI Catalyst™ 7.12 Display Driver for Windows XP Professional/Home Edition
Pokud někdo má nějaký informace ohledně tohoto problému nech? se snámi o ně podělí. Děkuji


--------------------






..::Mess with the best, die like the rest::..
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Legio IX
příspěvek 05.01.2008, 00:12
Příspěvek #2



Ikona skupiny

Skupina: CoD2 admin
Příspěvků: 8076
Registrován: 04.02.2006
Bydliště Řícmanice
ID: 11588




Tento problém jsem měl i s verzí 7.11 a myslím , že to dělalo i v nižších verzích . Měl jsem kompletně rozhozený textury ( i v menu hry ) . Holt to není nejnovější hra :)


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Gr!De
příspěvek 05.01.2008, 22:39
Příspěvek #3





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 9
Registrován: 10.05.2007
ID: 20663




QUOTE(Legio IX @ 05.01.2008, 00:12) *
Tento problém jsem měl i s verzí 7.11 a myslím , že to dělalo i v nižších verzích . Měl jsem kompletně rozhozený textury ( i v menu hry ) . Holt to není nejnovější hra :)

No jasný, ale mě to na těch 7.11 funguje bez problémů. Tak jsem za to celekm rád.. Je mi ale líto, že zas s novejma ovladačema nemám nějaký to procento výkonu navíc v Crysis :D

Příspěvek upravil Gr!De, 05.01.2008, 22:39.


--------------------






..::Mess with the best, die like the rest::..
Go to the top of the page
 
+Quote Post
^90^Punisher(=PV...
příspěvek 05.01.2008, 23:40
Příspěvek #4





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 183
Registrován: 01.08.2005
ID: 7769




a ty ovladače nemůžete nějak nastavit. Podle mě je to o nastavení
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Legio IX
příspěvek 05.01.2008, 23:52
Příspěvek #5



Ikona skupiny

Skupina: CoD2 admin
Příspěvků: 8076
Registrován: 04.02.2006
Bydliště Řícmanice
ID: 11588




Bohužel . At jsem s tím dělal co chtěl , tak to pořád stálo za hovno . Trochu pomohlo nastavení v menu hry , ale ani to nebylo ono .


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
+-=
příspěvek 06.01.2008, 14:46
Příspěvek #6


součinitel evakuace = 0,6


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 6430
Registrován: 26.08.2005
Bydliště Příbram ...
ID: 8214




Hmm to mě dělali i ovladače na moji GeForce4 :) Prostě stará hra ... (a v mém případě stará GK )


--------------------
"Kámen - může se hodit."
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 15.11.19 - 03:51
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist