IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

 
Reply to this topicStart new topic
> ICQ HRY, chyba :(
^90^Punisher(=PV...
příspěvek 14.10.2006, 21:32
Příspěvek #1





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 183
Registrován: 01.08.2005
ID: 7769




nemuzu se pripojit na xtraz vypada to na nejakou chybu.Nemuzu se proste pripojit .A zkousel jsem reinstal,pak jsem taky zkousel co radili na netu . nvm co s tim
Go to the top of the page
 
+Quote Post
BariX
příspěvek 15.10.2006, 16:06
Příspěvek #2


Presidents Club
Ikona skupiny

Skupina: Guru
Příspěvků: 8276
Registrován: 16.02.2005
Bydliště Štatl tatíček všech měst
ID: 5043




Popiš přesně co ti to dělá/píše atd... :)


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Preu
příspěvek 15.10.2006, 18:04
Příspěvek #3


Všichni tak skončíme
Ikona skupiny

Skupina: CoD2 admin
Příspěvků: 3628
Registrován: 16.12.2005
Bydliště u PC
ID: 10083




QUOTE(^90^Punisher(=PV=) @ 14.10.2006, 22:32) [snapback]380905[/snapback]

nemuzu se pripojit na xtraz vypada to na nejakou chybu.Nemuzu se proste pripojit .A zkousel jsem reinstal,pak jsem taky zkousel co radili na netu . nvm co s tim

třeba byla zrovna chyba na jejich servreru dištak zkus nainstalovat tu atlas verzi
Go to the top of the page
 
+Quote Post
^90^Punisher(=PV...
příspěvek 15.10.2006, 18:55
Příspěvek #4





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 183
Registrován: 01.08.2005
ID: 7769




QUOTE(Sigma @ 15.10.2006, 19:04) [snapback]381474[/snapback]

třeba byla zrovna chyba na jejich servreru dištak zkus nainstalovat tu atlas verzi

zkousel taky nejde

QUOTE(BariX @ 15.10.2006, 17:06) [snapback]381321[/snapback]

Popiš přesně co ti to dělá/píše atd... :)

no uz jsem to psal .PRoste mi to napise ze se nemuze pripojit k servru.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
BariX
příspěvek 15.10.2006, 20:08
Příspěvek #5


Presidents Club
Ikona skupiny

Skupina: Guru
Příspěvků: 8276
Registrován: 16.02.2005
Bydliště Štatl tatíček všech měst
ID: 5043




QUOTE(^90^Punisher(=PV=) @ 15.10.2006, 19:55) [snapback]381535[/snapback]

zkousel taky nejde
no uz jsem to psal .PRoste mi to napise ze se nemuze pripojit k servru.

vypli firewall a zkus to, pak napiš :)


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
^90^Punisher(=PV...
příspěvek 15.10.2006, 20:32
Příspěvek #6





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 183
Registrován: 01.08.2005
ID: 7769




QUOTE(BariX @ 15.10.2006, 21:08) [snapback]381653[/snapback]

vypli firewall a zkus to, pak napiš :)

tim to neni
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Qwwerty
příspěvek 18.10.2006, 19:48
Příspěvek #7


Clinically Insane
Ikona skupiny

Skupina: Guru
Příspěvků: 12924
Registrován: 18.05.2005
ID: 6539




ICQ servery proste obcas padaj



--------------------
When freedom is oulawed, only outlaws wil be free (⌐■_■)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Preu
příspěvek 26.10.2006, 10:32
Příspěvek #8


Všichni tak skončíme
Ikona skupiny

Skupina: CoD2 admin
Příspěvků: 3628
Registrován: 16.12.2005
Bydliště u PC
ID: 10083




QUOTE(^90^Punisher(=PV=) @ 15.10.2006, 21:32) [snapback]381692[/snapback]

tim to neni

zkus si přeinstalovat widle wow.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 21.07.19 - 10:12
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist