IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

15 Stran(y): V  < 1 2 3 4 5 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Problémy, mám problém! nefunguje mi... atd.
Hans55
příspěvek 21.07.2005, 16:59
Příspěvek #31





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 121
Registrován: 29.05.2005
ID: 6714




cuzte hosi mam uplne zkurvenej problem jdu si zahrat et v pho se kouknu na svuj ping 40!!! Paráda tak se pripojim tady na GZ nekam an nejakej server nacte ho hodi me to do hry ale asi po 10 sec se me zamrzne celej komp!! co s tim??
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Lech
příspěvek 26.07.2005, 20:24
Příspěvek #32





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 189
Registrován: 26.07.2005
Bydliště Veselí nad Moravou
ID: 7704




Jako možná věčný začátečník jsem se dostal konečně tak daleko,že jsem se zmohl na to abych založil místnost v č.10.Měl jsem za to že je to tak bráno dle náročnosti na hráče.Přesto že jsem hru označil "pro nezkušené"nebo "pro začátečníky".pořád se tam cpali hráči mnohem zkušenější.Přitom byly v té době ke hraní další dvě místnosti,neřknuli,že si mohli další založit. Já jsem tuto hru začal hrát asi před měsícem a je to první hra co hraju přes internet.Proto bych byl určitě nejen já rád,kdyby se tady k radosti všech ze hry dodržovala taková posloupnost.Myslím taková nepsaná dohoda by se mohla dodržovat. thumbsup.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Joeprd
příspěvek 28.07.2005, 01:12
Příspěvek #33





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 4
Registrován: 24.04.2005
ID: 6112




Ahoj, mam dalsi problemek... Dostal jsem se do klanu a hrali jsme mimo GZ. Zresetovalo se mi cele nastaveni a od te doby, kdykoliv se pripojim na kampan na GZ, tak mam na zacatku kazde mapy lag jako blazen a tak v polovine pripadu me to uz vubec nenecha hrat. Pry nejsem jediny, komu se to stalo, takze bych se chtel zeptat, jestli se da neco delat... diky.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Hans55
příspěvek 28.07.2005, 12:05
Příspěvek #34





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 121
Registrován: 29.05.2005
ID: 6714




QUOTE(Joeprd @ 28.07.2005, 02:12)
Ahoj, mam dalsi problemek... Dostal jsem se do klanu a hrali jsme mimo GZ. Zresetovalo se mi cele nastaveni a od te doby, kdykoliv se pripojim na kampan na GZ, tak mam na zacatku kazde mapy lag jako blazen a tak v polovine pripadu me to uz vubec nenecha hrat. Pry nejsem jediny, komu se to stalo, takze bych se chtel zeptat, jestli se da neco delat... diky.
[right][snapback]116857[/snapback][/right]



jestli uz pak nemuzes udelat s PC vubec nic tak ses nma tom stejne jako ja!! ale ja nehral nikde jinde nez na GZ grrr.gif grrr.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Joeprd
příspěvek 28.07.2005, 15:20
Příspěvek #35





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 4
Registrován: 24.04.2005
ID: 6112




nn, me nezamrzne celej comp, jenom mi to pise, ze se ztratilo spojeni se serverem, ale pritom porad vidim kolem sebe pobihat lidi... Muzu normalne vypnout ETcko a prihlasit se znova, ale trva to dlouho a navic nemuzu behem campane nabrat trohu poradny xp...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Bosso
příspěvek 03.08.2005, 21:22
Příspěvek #36


Mate u nas rezervaciu?


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 289
Registrován: 18.12.2004
Bydliště Ostrovy Svatého Vavrinca SR
ID: 4125




Nazdar. Ako vydim tak ste tu uz vsetci viacmenej odbornici ale ja mam Enemy Territory prvy krat tak sa mi moc nesmejte. Ked to pustim ukaze sa mi tam tabulka ze ET Console. Blika tam napis Q_strncpyz: NULL src. Co mam s tym robit? Nesmajt sa!!!!! wow.gif


--------------------





Go to the top of the page
 
+Quote Post
Bosso
příspěvek 06.08.2005, 16:18
Příspěvek #37


Mate u nas rezervaciu?


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 289
Registrován: 18.12.2004
Bydliště Ostrovy Svatého Vavrinca SR
ID: 4125




Sakra to tu nikto nevie alebo ma kazdy ignoruje? sad.gif


--------------------





Go to the top of the page
 
+Quote Post
OuT12
příspěvek 10.08.2005, 11:58
Příspěvek #38





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 3
Registrován: 01.07.2005
ID: 7367




Kluci pls pls pls poradte porad mi to stahuje etpro_pk3....ale pokazdy se mi i objevi chyba....jo a je to prï to kdyz hru zapnu grrr.gif grrr.gif pls pls pls pls pls poradte uz predem dekuji
Go to the top of the page
 
+Quote Post
TC cz
příspěvek 12.08.2005, 09:35
Příspěvek #39


Občasný hráč PC her
Ikona skupiny

Skupina: Guru
Příspěvků: 421
Registrován: 12.11.2003
Bydliště Třetí planeta od slunce
ID: 453




QUOTE(OuT12 @ 10.08.2005, 12:58)
Kluci pls pls pls poradte porad mi to stahuje etpro_pk3....ale pokazdy se mi i objevi chyba....jo a je to prï to kdyz hru zapnu grrr.gif  grrr.gif pls pls pls pls pls poradte uz predem dekuji
[right][snapback]121193[/snapback][/right]

Nez spustis hru musis nainstalovat ETPro 3.2.0 a patch 2.60. Oboji najdes tady


--------------------
NEPROPADEJTE PANICE
Lag. Double lag. Multi lag. Mega lag. Connection interrupted.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Bosso
příspěvek 13.08.2005, 16:24
Příspěvek #40


Mate u nas rezervaciu?


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 289
Registrován: 18.12.2004
Bydliště Ostrovy Svatého Vavrinca SR
ID: 4125




?????????????????????? grrr.gif sad.gif grrr.gif


--------------------





Go to the top of the page
 
+Quote Post
x-feil
příspěvek 21.08.2005, 17:56
Příspěvek #41





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 8
Registrován: 24.04.2005
ID: 6117




Ahoj
před časem se mi za jménem objevilo písmeno H, teď tam
těch Háček mám dokonce 5 - CO TO ZNAMENÁ ??????? cool.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Out11
příspěvek 23.08.2005, 11:03
Příspěvek #42


Out11


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 13
Registrován: 26.06.2005
ID: 7268




QUOTE(OuT12 @ 10.08.2005, 12:58)
Kluci pls pls pls poradte porad mi to stahuje etpro_pk3....ale pokazdy se mi i objevi chyba....jo a je to prï to kdyz hru zapnu grrr.gif  grrr.gif pls pls pls pls pls poradte uz predem dekuji
[right][snapback]121193[/snapback][/right]


No jo Kášiku....musíš se víc snažit thumbsup.gif ......A to ET pro3_2_0 musíš mít nainstalovný:-)))....a nezapomeň se ozvat...Zdarec:-D
wow.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
OuT12
příspěvek 11.09.2005, 16:25
Příspěvek #43





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 3
Registrován: 01.07.2005
ID: 7367




hele uz mi to stahuje jenom mp_beach ale ja tu mapu mam ale furt to stahuje wink.gif pls poradte
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Out11
příspěvek 13.09.2005, 12:28
Příspěvek #44


Out11


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 13
Registrován: 26.06.2005
ID: 7268




QUOTE(OuT12 @ 11.09.2005, 17:25)
hele uz mi to stahuje jenom mp_beach ale ja tu mapu mam ale furt to stahuje  wink.gif pls poradte
[right][snapback]135922[/snapback][/right]



LAMO!!! thumbsdownsmileyanim.gif jenom ty to neumis spustit biggrin.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Brutall_killer...
příspěvek 17.09.2005, 18:24
Příspěvek #45





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1
Registrován: 17.09.2005
ID: 8559




tak a já se na to aaááási vy... vůbec to nejede po gz a nekdo tady nekomu reknete at sem dá správně mapu mp_beach protože tu to chce stáhnout a vše co je v tomto fóru jsem zkoušel a ani to s tím nehlo a když to stahuju tak to tak v 1mb nahlasi že to nejakou chybu
TO TU NENI NIKDE TA MP_BEACH V POHODĚ???
rád bych si ju stáhl od někoho kdo ju má v ve svým adresáři PORÁÁÁD?E MI NĚKDO PROTOŽE CHCI SE DOSTAT DO KLANU A PO SERVERECH JINYCH NEZ GZ MALO KDY POTKAM CECHA
a skoro vůbec se nedomluvim grrr.gif sad.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post

15 Stran(y): V  < 1 2 3 4 5 > » 
Fast ReplyReply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 20.10.20 - 07:50
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist