IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

2 Stran(y): V   1 2 >  
Reply to this topicStart new topic
> Minecraft - výroba, výroba
Hodnocení 1 V
roady
příspěvek 15.07.2011, 08:29
Příspěvek #1





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 18
Registrován: 30.12.2010
Bydliště Kutná Hora
ID: 36154




Zdravím, na minecraftu mi nejde vyrobit postel ani svíčka... všechny potřebný věci dám do ty krabice na výrobu :) - Krumpáče atd. mi jdou..
Go to the top of the page
 
+Quote Post
strécoWolfrámo
příspěvek 15.07.2011, 08:42
Příspěvek #2


jhn_


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1266
Registrován: 21.04.2006
Bydliště Hranice na Moravě
ID: 14423




QUOTE(roady @ 15.07.2011, 09:29) *
Zdravím, na minecraftu mi nejde vyrobit postel ani svíčka... všechny potřebný věci dám do ty krabice na výrobu :) - Krumpáče atd. mi jdou..

něco děláš špatně thumbsup.gif


--------------------
Gandalf, man, you ruined my VUVUZELA! ... Oh no, wait, it's working!
Motherboard: Gigabyte P35-DS4 | CPU: Intel Core 2 Duo E6550 Conroe @ 2,80 GHz | RAM Memory: Kingston 2GB @ 800 MHz | GPU: Gigabyte GeForce 8800 GTX 768 mb | HDD: Seagate Barracuda 250 GB, 16 mb cache | Zdroj: Fortron Blue Storm 500 W | Case: Thermaltake Mambo VC 2000 | DVD RAM: Samsung DVD±R ±RW 20x Drive, Lightscribe, Bulk DL±8.5GB, SATA, Black
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Tipos
příspěvek 15.07.2011, 21:03
Příspěvek #3


A problem bro?


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2352
Registrován: 25.02.2009
Bydliště Šenov u Ostravy
ID: 29558




Viděl bych problém mezi klávesnicí a židlí....

jinak zkus hru smaznout a znova stahnout

edit: a nezapomeň na save

Příspěvek upravil Tipos, 15.07.2011, 21:03.


--------------------
Nadupaný ntb - Acer 5742G !!!____a ještě nadupanější PC !!! <- OSTRAVA !!!
Intel® Core™ i3-370M processor____________________Intel ® Core™ i3-4130 CPU @3,4GHz
15.6" HD LED LCD________________________________LG Flatron W1942S
Ati Mobilitiy Radeon™ HD 5470_____________________Ati Radeon R7 260x
4GB DDR3 Memory_______________________________ 4GB DDR3 Memory
320 GB HDD ____________________________________1000 GB HDD Seagate
DVD-Super Multi DL Drive_________________________ ---
Acer Nplify™802.11b/g/n _________________________ ---
6-cell Li-ion battery_______________________________ 400W Seasonic
Go to the top of the page
 
+Quote Post
calll_
příspěvek 15.07.2011, 21:08
Příspěvek #4


_
Ikona skupiny

Skupina: Poker admin
Příspěvků: 3532
Registrován: 07.10.2006
Bydliště carentan
ID: 18001




je to warezak a ma starou verzi hry / jedna z možností

postel se objevila v 1.3

a co je ta svíčka ? :d to asi nebude torch že ? protože pokud to ti nejde tak nebudeš warezak ale hraješ na creative modu a ne survival

Příspěvek upravil calll_, 15.07.2011, 21:15.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
roady
příspěvek 16.07.2011, 09:08
Příspěvek #5





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 18
Registrován: 30.12.2010
Bydliště Kutná Hora
ID: 36154




QUOTE(Tipos @ 15.07.2011, 22:03) *
Viděl bych problém mezi klávesnicí a židlí....

jinak zkus hru smaznout a znova stahnout

edit: a nezapomeň na save



Viděl si tu postel mezi klávesnicí a židlí? Haha. Starej forek, ale měl jsem starší verzi. Jo a moc sjíždíš lamera.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
roady
příspěvek 16.07.2011, 09:09
Příspěvek #6





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 18
Registrován: 30.12.2010
Bydliště Kutná Hora
ID: 36154




QUOTE(calll_ @ 15.07.2011, 22:08) *
je to warezak


Ne, normální postel...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
calll_
příspěvek 16.07.2011, 09:28
Příspěvek #7


_
Ikona skupiny

Skupina: Poker admin
Příspěvků: 3532
Registrován: 07.10.2006
Bydliště carentan
ID: 18001




QUOTE(roady @ 16.07.2011, 10:09) *
Ne, normální postel...

letadlo ?


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Tipos
příspěvek 17.07.2011, 10:35
Příspěvek #8


A problem bro?


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2352
Registrován: 25.02.2009
Bydliště Šenov u Ostravy
ID: 29558




QUOTE(roady @ 16.07.2011, 10:08) *
Viděl si tu postel mezi klávesnicí a židlí? Haha. Starej forek, ale měl jsem starší verzi. Jo a moc sjíždíš lamera.


Pravda, neviděl a nechci vidět. Všem to funguje, jenom tobě záhadně ne, takže to bude u tebe, hledal bych problém u tebe a ne na FGP.

QUOTE(calll_ @ 16.07.2011, 10:28) *
letadlo ?


ne-e to bude ponorka... eh-smiley.gif


--------------------
Nadupaný ntb - Acer 5742G !!!____a ještě nadupanější PC !!! <- OSTRAVA !!!
Intel® Core™ i3-370M processor____________________Intel ® Core™ i3-4130 CPU @3,4GHz
15.6" HD LED LCD________________________________LG Flatron W1942S
Ati Mobilitiy Radeon™ HD 5470_____________________Ati Radeon R7 260x
4GB DDR3 Memory_______________________________ 4GB DDR3 Memory
320 GB HDD ____________________________________1000 GB HDD Seagate
DVD-Super Multi DL Drive_________________________ ---
Acer Nplify™802.11b/g/n _________________________ ---
6-cell Li-ion battery_______________________________ 400W Seasonic
Go to the top of the page
 
+Quote Post
roady
příspěvek 17.07.2011, 16:33
Příspěvek #9





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 18
Registrován: 30.12.2010
Bydliště Kutná Hora
ID: 36154




QUOTE(Tipos @ 17.07.2011, 11:35) *
ne-e to bude ponorka... eh-smiley.gif


Ne je to postel...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
^_^ azzu
příspěvek 18.07.2011, 07:24
Příspěvek #10





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 462
Registrován: 19.12.2008
ID: 28418




QUOTE(roady @ 17.07.2011, 17:33) *
Ne je to postel...

Nevím co je těžkého na základních věcech které potřebuješ Bed - je to postel ^^


--------------------
World Trade Center ......ll...... ..............
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Neregistrovaný_ZenderStern_*
příspěvek 23.09.2011, 14:11
Příspěvek #11





Neregistrovaný







hej jak se dela sedlo? v minecraft beta 1.8???
Go to the top of the page
 
+Quote Post
calll_
příspěvek 23.09.2011, 14:22
Příspěvek #12


_
Ikona skupiny

Skupina: Poker admin
Příspěvků: 3532
Registrován: 07.10.2006
Bydliště carentan
ID: 18001




QUOTE(ZenderStern @ 23.09.2011, 15:11) *
hej jak se dela sedlo? v minecraft beta 1.8???

no už se nedá udelat jenom najít v dungeonu

Saddles are only found in the chests that are inside dungeons
http://www.minecraftwiki.net/wiki/Saddle


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Neregistrovaný_ZenderStern_*
příspěvek 24.09.2011, 18:08
Příspěvek #13





Neregistrovaný







QUOTE(calll_ @ 23.09.2011, 15:22) *
no už se nedá udelat jenom najít v dungeonu

Saddles are only found in the chests that are inside dungeons
http://www.minecraftwiki.net/wiki/Saddle


aha =( skoda tak to budu muset najit =) a jde to dat na vsechny zvirata??
Go to the top of the page
 
+Quote Post
mrtwak
příspěvek 24.09.2011, 20:19
Příspěvek #14





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 386
Registrován: 23.06.2007
ID: 21130




jen prasátka
Go to the top of the page
 
+Quote Post
!Tvý?ák!
příspěvek 25.09.2011, 10:57
Příspěvek #15


ofinkáááá


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 4444
Registrován: 14.05.2006
Bydliště bylo, je a bude!
ID: 14910




a je to totálně k ničemu, jen se s tim dá machrovat, že toho máš nejvíc v truhle na serveru whistle.gif


--------------------
Neunundneunzig Luftballons, ihrem Weg zum Horizont.
Jdi s davem, mysli proti davu a hlavně používej Dave.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

2 Stran(y): V   1 2 >
Reply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 22.11.19 - 11:53
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist