IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

 
Reply to this topicStart new topic
> Problém při přihlašování
nevimjmeno2
příspěvek 23.08.2014, 18:11
Příspěvek #1





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 99
Registrován: 08.07.2014
Bydliště Praha
ID: 46535




Mám problém, že kdykoliv zavřu stránku s GP forem a pak otevřu tak jsem odhlášený. Při přihlášení se objeví bílá stránka s textem: Warning: array_unique() expects parameter 1 to be array, boolean given in /srv/www/forum.gamezone.cz_p2j7m6i0m5/sources/loginauth/login_core.php on line 347 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /srv/www/forum.gamezone.cz_p2j7m6i0m5/sources/loginauth/login_core.php on line 349 až po opětovném návratu na stránku jsem přihlášen. Dřív jsem tento problém neměl.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
L.T.Sm@sh
příspěvek 23.08.2014, 18:31
Příspěvek #2





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1070
Registrován: 07.12.2009
Bydliště Tábor
ID: 32815




QUOTE(nevimjmeno2 @ 23.08.2014, 19:11) *
Mám problém, že kdykoliv zavřu stránku s GP forem a pak otevřu tak jsem odhlášený. Při přihlášení se objeví bílá stránka s textem: Warning: array_unique() expects parameter 1 to be array, boolean given in /srv/www/forum.gamezone.cz_p2j7m6i0m5/sources/loginauth/login_core.php on line 347 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /srv/www/forum.gamezone.cz_p2j7m6i0m5/sources/loginauth/login_core.php on line 349 až po opětovném návratu na stránku jsem přihlášen. Dřív jsem tento problém neměl.

Co máš za prohlížeč? Zjevně nějaký explorer, který je přeborník na podobné kraviny. :-P
Go to the top of the page
 
+Quote Post
nevimjmeno2
příspěvek 23.08.2014, 18:33
Příspěvek #3





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 99
Registrován: 08.07.2014
Bydliště Praha
ID: 46535




QUOTE(L.T.Sm@sh @ 23.08.2014, 19:31) *
Co máš za prohlížeč? Zjevně nějaký explorer, který je přeborník na podobné kraviny. :-P


Chrome. Explorer slouží jen na stáhnutí jiných prohlížečů :D


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
nevimjmeno2
příspěvek 23.08.2014, 18:34
Příspěvek #4





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 99
Registrován: 08.07.2014
Bydliště Praha
ID: 46535




A najednou tu chybu nemám. exclamation.gif ermm.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
L.T.Sm@sh
příspěvek 23.08.2014, 18:51
Příspěvek #5





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1070
Registrován: 07.12.2009
Bydliště Tábor
ID: 32815




QUOTE(nevimjmeno2 @ 23.08.2014, 19:34) *
A najednou tu chybu nemám. exclamation.gif ermm.gif

Protože jsem tvůj prohlížeč přirovnal k exploreru, tak se urazil a od teď bude šlapat jako hodinky, aby si neudělal další ostudu. :-P
Go to the top of the page
 
+Quote Post
nevimjmeno2
příspěvek 23.08.2014, 19:34
Příspěvek #6





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 99
Registrován: 08.07.2014
Bydliště Praha
ID: 46535




Asi jo :)


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
s1on
příspěvek 28.08.2014, 13:56
Příspěvek #7





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2447
Registrován: 06.03.2004
Bydliště Praha
ID: 1163




já mam poslední firefox a hlásí mi to tu samou chybu
CODE
Warning: array_unique() expects parameter 1 to be array, boolean given in /srv/www/forum.gamezone.cz_p2j7m6i0m5/sources/loginauth/
login_core.php on line 347 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /srv/www/forum.gamezone.cz_p2j7m6i0m5/sources/loginauth/login_core.php on line 349


dělá mi to po každym přihlášení

Příspěvek upravil s1on, 28.08.2014, 13:57.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Slamb
příspěvek 29.08.2014, 12:16
Příspěvek #8


hřbitovní support
Ikona skupiny

Skupina: GP Support
Příspěvků: 6426
Registrován: 20.02.2005
Bydliště Praha
ID: 5109




už je to opravený thumbsup.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 22.11.19 - 03:52
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist