IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

> Důležité upozornění

Pokud máte nějaký dotaz či problém s Call of Duty 2, nejprve si přečtěte naše ČASTO KLADENÉ OTÁZKY, než položíte vlastní otázku!

Také byste měli znát PRAVIDLA pro hraní na našich serverech. Vyhnete se tak zbytečným nepříjemnostem.

 
Reply to this topicStart new topic
> MP sekani
SkipiCek
příspěvek 24.10.2008, 18:36
Příspěvek #1





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 3
Registrován: 24.10.2008
ID: 27584




Mam takovej problem udelal jsem vse jak mam dal patch mappack a kdyz zapnu MP tak se strasne seka i pri najizdeni cele hry. A pri zapnuti prez GP klienta mi to najizdi a pro Awaiting chellenge...1 se to sekne a nic se neděje. Prosim o Radu
Go to the top of the page
 
+Quote Post
onlie
příspěvek 24.10.2008, 19:59
Příspěvek #2





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 27
Registrován: 13.10.2008
ID: 27370




QUOTE(SkipiCek @ 24.10.2008, 19:36) *
Mam takovej problem udelal jsem vse jak mam dal patch mappack a kdyz zapnu MP tak se strasne seka i pri najizdeni cele hry. A pri zapnuti prez GP klienta mi to najizdi a pro Awaiting chellenge...1 se to sekne a nic se neděje. Prosim o Radu


Zkus preinstalovat cele call of duty 2 myslím že to pomuže a když ne napiš.

Příspěvek upravil onlie, 24.10.2008, 19:59.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
SkipiCek
příspěvek 24.10.2008, 20:44
Příspěvek #3





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 3
Registrován: 24.10.2008
ID: 27584




QUOTE(onlie @ 24.10.2008, 20:59) *
Zkus preinstalovat cele call of duty 2 myslím že to pomuže a když ne napiš.


No to už jsem zkoušel asi 3x a pořád to sami když prostě dám patch 1.3 tak se to laguje. Nechápu
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Anastaz
příspěvek 25.10.2008, 09:41
Příspěvek #4





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1584
Registrován: 18.05.2007
Bydliště H. B.
ID: 20725




Vypni FireWall, antivir, aktualizuj PB a pak to vyzkoušej.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
SkipiCek
příspěvek 25.10.2008, 12:36
Příspěvek #5





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 3
Registrován: 24.10.2008
ID: 27584




QUOTE(SkipiCek @ 24.10.2008, 21:44) *
No to už jsem zkoušel asi 3x a pořád to sami když prostě dám patch 1.3 tak se to laguje. Nechápu


nepomohlo prostě u 1.0 to jede v klidu přeinstaluju hru dam patch 1.3 dam mapy a když zapnu MP lagguje se to nehorazně ani do menu nedojedu a když jo tak po dlouhe době a stejnak se to seka a hra se nespustí
Go to the top of the page
 
+Quote Post
m-pistole
příspěvek 26.10.2008, 11:20
Příspěvek #6





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 17
Registrován: 15.10.2008
ID: 27449




QUOTE(SkipiCek @ 25.10.2008, 12:36) *
nepomohlo prostě u 1.0 to jede v klidu přeinstaluju hru dam patch 1.3 dam mapy a když zapnu MP lagguje se to nehorazně ani do menu nedojedu a když jo tak po dlouhe době a stejnak se to seka a hra se nespustí


Skus odinstalovat cheaty worship.gif thumbsup.gif whistle.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Janulka.
příspěvek 26.10.2008, 12:23
Příspěvek #7





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1011
Registrován: 25.07.2008
ID: 26303




QUOTE
No to už jsem zkoušel asi 3x a pořád to sami když prostě dám patch 1.3 tak se to laguje. Nechápu


hm, a není to jen cca prvních 5 minut?...mohlo by to dělat PB...vím a samotné se mi to také stalo, že PB totíž projíždí tvé PC a je spuštěné teda také v procesech...když máš slabší PC (nemusí to být ale šílená šunka)....může to být způsobeno práve tím že ti to prostě nezvládne PC....a dle mého názoru práve RAMka...zkus jestli to dělá i déle


--------------------
Představme si to ticho, kdyby lidé říkali jenom to, co opravdu vědí.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 11.12.19 - 13:35
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist