IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

5 Stran(y): V   1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
> AA 3
 Harry 
příspěvek 18.06.2009, 03:39
Příspěvek #1


Co člověk, to názor.


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2517
Registrován: 17.07.2005
ID: 7553




Tak co říkáte na novou verzi? Moje první dojmy jsou nehezké, jelikož první trénink jsem musel dělat 4x, než se laskavě připsal k účtu a druhý (střílení na terče jak magor) jsem dělal zatím 5x a pořád nic.

Taky mě napadá jestli lidi co hráli AA 2 nemůžou tyhle stejné tréninky nějak přeskočit, protože dělat to znova....sice jsem našel ve hře jakousi položku AA 2 account link, ale po vyplnění jména a hesla k AA2 acc se stejně nic neděje...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Conan
příspěvek 18.06.2009, 09:00
Příspěvek #2


Serve & Protect ! Modelín
Ikona skupiny

Skupina: Moderátor
Příspěvků: 8007
Registrován: 26.01.2004
Bydliště Chrudim
ID: 908




Prej necekali takovej napor lidi a tak jim ty servery nestihaj. Osobne se mi neslo vubec lognout, s novym accoutem pak jo, treninky se neukladaj, takze nejde prakticky nic a to nalinkovani AA2 accountu je jen to, ze dostanes frcku za AA2 veterana.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
chcanec
příspěvek 18.06.2009, 11:47
Příspěvek #3





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 64
Registrován: 27.01.2006
ID: 10805




Já sem z toho teda trošku zklamanej, hrál sem ale jenom tu betu, protože na ostrou verzi se zatím nemůžu připojit :-) Ta beta mě ale vystrašila...nároky na železo jsou veliký...teda aspoň mě to tak přijde...optimalní sestavu překonávám ve všech parametrech a hrál sem to na medium bez AA a s lagama :-) takže ode mě zatím mínus :-)


--------------------
Vůbec nevím o čem to mluvím...Kdybych náhodou kecal nějaký nesmysly, tak vězte že za to nemohu...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Suspenzored!
příspěvek 18.06.2009, 11:59
Příspěvek #4





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 106
Registrován: 15.06.2009
ID: 30856




Vysoký nároky? I muj low-endovej NB má všechny (snad krom CPU) vyšší, než jsou doporučené.

edit: Jinak jak je natom single player? Dá se mluvit o plnohodnotný hře, nebo tam jsou jen ty krátký tréningový mise?

Příspěvek upravil Suspenzored!, 18.06.2009, 12:06.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
chcanec
příspěvek 18.06.2009, 12:09
Příspěvek #5





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 64
Registrován: 27.01.2006
ID: 10805




to může mít :-) ale zkus si to s ním zahrát :-D snad to vyřeší nějakým patchem...


--------------------
Vůbec nevím o čem to mluvím...Kdybych náhodou kecal nějaký nesmysly, tak vězte že za to nemohu...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Suspenzored!
příspěvek 18.06.2009, 12:12
Příspěvek #6





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 106
Registrován: 15.06.2009
ID: 30856




Aha :) ... co máš za železo a jaký jsi měl cca fps? Mě to ještě chvíli bude trvat stáhnout,


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
chcanec
příspěvek 18.06.2009, 12:15
Příspěvek #7





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 64
Registrován: 27.01.2006
ID: 10805




AMD X2 6000+
ATI 4830 1GB
2GB DDR2

a řeknu ti že požitek ze hry nic moc :-D a jak zjistit fps nevim :-(


--------------------
Vůbec nevím o čem to mluvím...Kdybych náhodou kecal nějaký nesmysly, tak vězte že za to nemohu...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
robin
příspěvek 19.06.2009, 01:10
Příspěvek #8





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 949
Registrován: 28.09.2005
Bydliště PD
ID: 8753




trening opakujem uz 3x a stale ma vyhodi len do hlavneho menu (po odstrielani na terce a pokuse o zapisˇvysledku ) :/ ...stretol sa s tym niekto?

Příspěvek upravil robin, 19.06.2009, 01:11.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 Harry 
příspěvek 19.06.2009, 02:03
Příspěvek #9


Co člověk, to názor.


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2517
Registrován: 17.07.2005
ID: 7553




QUOTE(robin @ 19.06.2009, 02:10) *
trening opakujem uz 3x a stale ma vyhodi len do hlavneho menu (po odstrielani na terce a pokuse o zapisˇvysledku ) :/ ...stretol sa s tym niekto?

Nestíhají jejich autorizační servery. Dělá to každému a asi bude dělat dokud ty servery neposílí.
btw: Celkem slušná reklama na americkou armadu ...vypadají jako parta blbců (samozřejmě nepočítám, že se o servery starají vojáci, ale stejně, je to US Army propagační hra). Trochu mě to připomíná start gamezone po převzeti od PG :)

Příspěvek upravil  Harry , 19.06.2009, 05:46.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Prometheus
příspěvek 19.06.2009, 02:28
Příspěvek #10





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 925
Registrován: 25.06.2006
ID: 15931




QUOTE(robin @ 19.06.2009, 02:10) *
trening opakujem uz 3x a stale ma vyhodi len do hlavneho menu (po odstrielani na terce a pokuse o zapisˇvysledku ) :/ ...stretol sa s tym niekto?

Ano stretl .. u Quake Live biggrin.gif

(to zas bude novejch vojacku do US Army :))

Příspěvek upravil Prometheus, 19.06.2009, 02:37.


--------------------

Microsoft uses "One World, One Web, One Program" as a slogan. Doesn’t that sound like "Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer" to you, too?
— Eric S. Raymond
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Conan
příspěvek 19.06.2009, 07:19
Příspěvek #11


Serve & Protect ! Modelín
Ikona skupiny

Skupina: Moderátor
Příspěvků: 8007
Registrován: 26.01.2004
Bydliště Chrudim
ID: 908




Auth status -> http://aaotracker.com/aa3authstatus.php

Jo Authorizacni servery nestihaj no, tyhle servery provozuje pragmatic solution, ktery se staraj i o chod serveru browseru a dalsich veci pro AA2. Proste to podcenili, asi i diky tomu jak AA2 pomalu umiralo necekali takovej naval hracu. Za par dni se to snad hodi vsechno do klidu ...treba to ani nestoji za to :D
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Suspenzored!
příspěvek 19.06.2009, 09:36
Příspěvek #12





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 106
Registrován: 15.06.2009
ID: 30856




Mohl byste někdo please podat report jak je to s tou HW náročností? Můžu očekávat alspoň 30FPS stabilně na C2D 2,2Ghz, 3GB DDR2, ATI 3470 512 ? rolleyes.gif


QUOTE(Prometheus @ 19.06.2009, 03:28) *
Ano stretl .. u Quake Live biggrin.gif

Já u Quake Live dělal trening jen 2x a asi proto, že jsem to několik měsíců nehrál a oni mezi tím resetovali DB. (však je to stále beta)

QUOTE(Prometheus @ 19.06.2009, 03:28) *
(to zas bude novejch vojacku do US Army :))

To jo, takovejch nerdíků co se tam přihlásí jen aby měli ikonku "real army member" biggrin.gif

Příspěvek upravil Suspenzored!, 19.06.2009, 09:38.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
robin
příspěvek 19.06.2009, 09:43
Příspěvek #13





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 949
Registrován: 28.09.2005
Bydliště PD
ID: 8753




mne to skor pripada ako chyba v hre nie so serverom, ked mi nacita at4 weapon training a potom ked mi ho ma spustit ma hodi do menu..
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Conan
příspěvek 19.06.2009, 10:53
Příspěvek #14


Serve & Protect ! Modelín
Ikona skupiny

Skupina: Moderátor
Příspěvků: 8007
Registrován: 26.01.2004
Bydliště Chrudim
ID: 908




Nejak extra narocny mi to neprijde,ale ani s 60 fps mi to neprijde plynule. Jinak autorizacni server je sice up ,ale treninky to aktualizuje asi az se znacnym zpozdenim, protoze dneska mi to nacečtlo vserejsi vysledky, ktery se mi vlastne ani neulozili. Doufam, ze uz to daj brzo do kupy. Navic vyvojarskej team byl rozpusten a dnes se ocekava nejaka velka zprava - prej by mela bejt dobra. Dneska uz sem si dokonce i zahral ,ale eda nic extra no ...moc me to neoslovilo.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 Harry 
příspěvek 19.06.2009, 14:42
Příspěvek #15


Co člověk, to názor.


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2517
Registrován: 17.07.2005
ID: 7553




QUOTE(Suspenzored! @ 19.06.2009, 10:36) *
Mohl byste někdo please podat report jak je to s tou HW náročností? Můžu očekávat alspoň 30FPS stabilně na C2D 2,2Ghz, 3GB DDR2, ATI 3470 512 ? rolleyes.gif

ja mám P4 3.0GHz, G8600, 3GB DDR2-ve hře všechny detaily na low a jede mě to tak kolem 30 FPS (podle xfire)

Příspěvek upravil  Harry , 19.06.2009, 14:43.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

5 Stran(y): V   1 2 3 > » 
Fast ReplyReply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 9.12.19 - 05:30
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist