IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

5 Stran(y): V  < 1 2 3 4 > »   
Reply to this topicStart new topic
> AA 3
Hiroko
příspěvek 19.06.2009, 14:55
Příspěvek #16


feeear the pandaaaaa ^^


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1184
Registrován: 11.01.2007
ID: 19471




Já málem spadla na hlavu, když jsem trénink těžkých zbraní udělala vše na 100% a ten velitel mi nahlásí že jsem to neudělala teehee.gif
jak se bude léčit ve hře ? v offline jsem zkoušela lékařský trénink, to se jako bude léčit podle příznaků ?


--------------------
---------------------------------------------------
you talking to me ?
Následuje blok podprahových reklam....
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Beluga
příspěvek 19.06.2009, 15:02
Příspěvek #17


Back to the roots.


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 12637
Registrován: 05.02.2006
Bydliště Praha
ID: 11876




Udělal, zkoušel... ach jo...


--------------------

O Belugově obchodu s lidskými orgány uslyšíte na černém trhu hotové legendy.
Jediný Evropan, který dokáže konkurovat Číňanům.
Jednou prý ze čtyř mrtvol složil jedenáct lidí, a ještě mu zbylo na liliputa.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Suspenzored!
příspěvek 19.06.2009, 22:46
Příspěvek #18





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 106
Registrován: 15.06.2009
ID: 30856




No, tak jsem to zkoušel a mám stejný problém - neukládají se tréningy, takže se dál než za střelbu nedostanu. Navíc mi přijde, že se mi vůbec nezobrazuje HUD a hinty (nebo v tréningu vůbec nejsou?), takže zjistit jak se to ovládá byl docela opruz. Kdybych nerozuměl anglicky, tak bych byl asi v pr...

Ale jinak to vypadá celkem zajímavě, rozhodně se těšim na ostrou akci :)

edit: Hmm tak z multiplayeru me to hazi do menu aniz by mi to neco oznamilo a vubec ta hra je takova nekomunikativni ... nebejt to zadarmo tak se naseru.
edit2: lulz tak pry s anti-aliasingem nefunguje HUD ... to rovnou mohli postavit na Quake3 enginu a nebyl by znat rozdil :)

Příspěvek upravil Suspenzored!, 19.06.2009, 23:15.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 Harry 
příspěvek 20.06.2009, 00:47
Příspěvek #19


Co člověk, to názor.


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2517
Registrován: 17.07.2005
ID: 7553




QUOTE(Hiroko @ 19.06.2009, 15:55) *
Já málem spadla na hlavu, když jsem trénink těžkých zbraní udělala vše na 100% a ten velitel mi nahlásí že jsem to neudělala teehee.gif
jak se bude léčit ve hře ? v offline jsem zkoušela lékařský trénink, to se jako bude léčit podle příznaků ?

Přesně buď budeš léčit podržením space a u "ležáků" výběrem příčiny

Mohl by mě někdo říct, za co získávám pts. (body nutné k odemčení dalších tréninků), pač mě nějak nepřibývají...
Btw: právě mě začal steam stahovat patch...tak snad se to vše obrátí k lepšímu.

America's Army 3

-Removed apparent lag caused by other players entering or leaving a server
-Improved start of round spawn issues
-Resolved problem with training results not saving
-Improved communication with Authentication server
-Eliminated freezing up when moving from one training mission to another
-Cleared up hesitation during training missions
-Significantly reduce number of authentication transactions between player and Authentication server
-Solved achievements save and display problems
-Improved Login communication with Authentication server
-Improved player statistics tracking for better accuracy
-Improved overall performance

Příspěvek upravil  Harry , 20.06.2009, 01:58.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Hiroko
příspěvek 20.06.2009, 10:12
Příspěvek #20


feeear the pandaaaaa ^^


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1184
Registrován: 11.01.2007
ID: 19471




Komu to taky zamrzává ve hře ? myslím přímo, ne v treninku.


--------------------
---------------------------------------------------
you talking to me ?
Následuje blok podprahových reklam....
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Beluga
příspěvek 20.06.2009, 10:35
Příspěvek #21


Back to the roots.


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 12637
Registrován: 05.02.2006
Bydliště Praha
ID: 11876




Mě to nemrzne, mě to tuhne. Ale s tebou to, myslim, nemá nic společnýho.

Příspěvek upravil Beluga, 20.06.2009, 10:35.


--------------------

O Belugově obchodu s lidskými orgány uslyšíte na černém trhu hotové legendy.
Jediný Evropan, který dokáže konkurovat Číňanům.
Jednou prý ze čtyř mrtvol složil jedenáct lidí, a ještě mu zbylo na liliputa.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Suspenzored!
příspěvek 20.06.2009, 11:33
Příspěvek #22





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 106
Registrován: 15.06.2009
ID: 30856




QUOTE(Hiroko @ 20.06.2009, 11:12) *
Komu to taky zamrzává ve hře ? myslím přímo, ne v treninku.

Patch teprve stahuju, ale jinak mi přišlo, že se to nějak kouše v menu ... jinak v poho.


edit: Tyvole šupex a beluga vy jste strašný hnidopiši tongue.gif
edit2: Tak po opatchovani me to pro zmenu neprihlasi :(
edit3: A i když mě to teď přihlásilo, tak se mi stejně neuložil trening :F

Příspěvek upravil Suspenzored!, 20.06.2009, 12:16.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 Harry 
příspěvek 20.06.2009, 15:52
Příspěvek #23


Co člověk, to názor.


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2517
Registrován: 17.07.2005
ID: 7553




Ten patch je naprosto úžastný, od doby co ho mám se nedostanu na žádný server. Možná by nebylo špatné to s někým zkusit zahrát přes hamachi...to vidím zatím jako jedinou možnost jak si tuhle hru zahrát
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Suspenzored!
příspěvek 20.06.2009, 16:31
Příspěvek #24





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 106
Registrován: 15.06.2009
ID: 30856




QUOTE( Harry  @ 20.06.2009, 16:52) *
Ten patch je naprosto úžastný, od doby co ho mám se nedostanu na žádný server. Možná by nebylo špatné to s někým zkusit zahrát přes hamachi...to vidím zatím jako jedinou možnost jak si tuhle hru zahrát

Jsem pro, ložni to a ja mezitim stahnu hamachi :)


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Kindlinho
příspěvek 20.06.2009, 17:14
Příspěvek #25


Now with extra spicy sauce
Ikona skupiny

Skupina: Guru
Příspěvků: 4953
Registrován: 29.08.2005
Bydliště Mlada Boleslav
ID: 8264




Po patchi se mi povedlo přihlášení na účet, tréningy se uložily, ale když se pokusím připojit se na server, tak mě to po chaotickým střídání loadovacích obrazovek většinou hodí do hlavního menu. Jednou se mi sice podařilo na jeden server připojit, bohužel jsem objevil další problém - nenechá mě to přiřadit se k týmu. (a plnej nebyl ani jeden)

Skoro mi to připadá jako, kdyby náborová taktika júes ármy byla:
"Proč ta hra nefunguje? Kašlu na to, prostě to zkusím v reálným životě!" O_o


--------------------
×
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 Harry 
příspěvek 20.06.2009, 17:43
Příspěvek #26


Co člověk, to názor.


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2517
Registrován: 17.07.2005
ID: 7553




Jo od patche se nedá nikam připojit a když se připojiš, tak se nedostaneš do teamu, tak to děla skoro všem (jen vidíš, jak to hráče kickuje v pořadí v jakém se připojili na server- jak postupně neprojdou autorizací). Nejlepší bylo, že na jeden server jsem se dostal a dokonce i do týmu, ale nikdo jiný kdo se tam dostal si tým vybrat nemohl....je to hnus.
Ten serverbrowser je taky na nic, ukazuje třeba 3 hráče na serveru a přitom je plný (ale podobné to bylo i u AA2)

O co jde ve VIP escort? Chápu, že za jednu stranu má tým doprovodit na předem danou pozici, ale co druhá strana. Ta ho má jen jednoduše oddělat?

Příspěvek upravil  Harry , 20.06.2009, 17:46.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Suspenzored!
příspěvek 20.06.2009, 17:58
Příspěvek #27





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 106
Registrován: 15.06.2009
ID: 30856




Já je tak trochu podezírám z toho, že s novym patchem odstřilhli všechny nonUS hráče, aby vyřešili přetíženost serverů rolleyes.gif

Jináč je tohle normální?
Přiložený obrázek

Stalo se mi něco podobného už u weapon familization, ale nakonec se to umoudřilo ... tady si nejsem jistej, jestli jsem něco nepodělal (všechny objectivy jsem splnil - pokud vim), nebo jestli jsem zkrátka nebyl moc pomalej. Jakej jste měli čas?


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 Harry 
příspěvek 20.06.2009, 18:07
Příspěvek #28


Co člověk, to názor.


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2517
Registrován: 17.07.2005
ID: 7553




QUOTE(Suspenzored! @ 20.06.2009, 18:58) *
Jináč je tohle normální?
Stalo se mi něco podobného už u weapon familization, ale nakonec se to umoudřilo ... tady si nejsem jistej, jestli jsem něco nepodělal (všechny objectivy jsem splnil - pokud vim), nebo jestli jsem zkrátka nebyl moc pomalej. Jakej jste měli čas?

je to normální, mě to dělalo i při 100% accuracy a při trefených všech terčech. Jaky jsem měl čas netuším, ale tohle taky měl tuším řešit ten patch...

edit: tak jsem vyzkoušel změnit v profilu stát na USA a nevím jestli to je náhoda nebo ne, ale poprvé jsem se dneska připojil bez problému na server

Příspěvek upravil  Harry , 20.06.2009, 19:39.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Rellik
příspěvek 20.06.2009, 22:05
Příspěvek #29





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 152
Registrován: 02.12.2006
ID: 18961




Já jsem dnes dopoledne hrál mapu Ranch a neměl jsem žádné problémy. Žádné lagy nic, vše bylo tak jak má.

ALE!!!!

Byl to jeden server z těch cca 30-100 co tam haprují. Ostatní bez šance, pokaždé ty super loadovací obrazovky a vyhazovaní do loginu atd...

Opravdu opruz najít nějaký server, který bude fungovat tak jak má. A strašně mě irituje to seknutí při nějakém uploadu do jejich auth serveru, vždy se zahryzne hra na pár vteřin, například u uploadovaní výsledku v tréninku.

Bude trvat pár měsíců než vyladí ty bugy co tam mají, stejně tak jak to bylo u AA2. Hratelná verze bude tak 3.3.7. :-)


--------------------
See you on the other side!



Go to the top of the page
 
+Quote Post
Suspenzored!
příspěvek 20.06.2009, 22:53
Příspěvek #30





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 106
Registrován: 15.06.2009
ID: 30856




QUOTE( Harry  @ 20.06.2009, 19:07) *
je to normální, mě to dělalo i při 100% accuracy a při trefených všech terčech. Jaky jsem měl čas netuším, ale tohle taky měl tuším řešit ten patch...

edit: tak jsem vyzkoušel změnit v profilu stát na USA a nevím jestli to je náhoda nebo ne, ale poprvé jsem se dneska připojil bez problému na server

Někdo to psal na Hamachi taky (možná si to byl ty) ... ale u mě to nepomohlo :(


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post

5 Stran(y): V  < 1 2 3 4 > » 
Fast ReplyReply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 7.12.19 - 19:43
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist