IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

7 Stran(y): V  « < 4 5 6 7 >  
Reply to this topicStart new topic
> rozhovor, vzdělaných
Hodnocení 5 V
Conan
příspěvek 07.12.2008, 01:04
Příspěvek #76


Serve & Protect ! Modelín
Ikona skupiny

Skupina: Moderátor
Příspěvků: 8019
Registrován: 26.01.2004
Bydliště Chrudim
ID: 908





PhDr. LUBOR KYSUČAN ,36let , žiji v Brně a moje maminka rozhodnopádně umí vařit kafe.

Pánové a Dámy musím se s Vámi neprodleně podělit o můj nejnovější zážitek. Jako předseda a jediný člen kroužku nezávislých pozorovatelů Krtonožek jsem byl pozván na exkluzivní krabicovou party ... ne opravdu se nejedná o akci potulných výrostku co se válejí po lavičkách v parku a popíjejí kvašené tekutiny z různých druhu ovoce. Jde o kompletně intelektuální setkání poukazující na to jak se nás dnešní obří korporace snaží v kancelářích narvat do oddělených kojí jako nějaký dobytek. Přijde mi zcela ostudné ,aby jsem se v práci museli cítit separovaní a dovolil jsem podepsat petici za zřízení doplňkového zákona ,který jasně nakáže všem zaměstnavatelům ,že takovéto oddělené koje musí být pro minimálně dva zaměstnance.

Na závěr bych si dovolil předvést fotografii pořízenou mnou osobně ,abych jste si udělali představu jak přátelská atmosféra na těchto akcích je. Těším se jak se na nějaké příští akci sejdeme společně a snad již minimálně po dvou v jedné krabici.

Go to the top of the page
 
+Quote Post
ScaryOo
příspěvek 07.12.2008, 01:41
Příspěvek #77





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 48
Registrován: 05.07.2007
ID: 21280





Jan Kozák, 24 let, Vyskeř (SE), Pracuji jako makléř na akciových trzích, člen rady Fiat 600 clubu Příšovice

Dobrý den přeji, pročítám si tu už asi hodinu debatu, která se týká masturbací, konopných přístřešcích a samozřejmě konopných ponožek. Nemyslím si že bych byl naprosto proti této diskuzi, ale jediné co mi dodalo odvahu sem napsat byl příspěvek pana PhDr. Lubora Kysučana.

Pane Lubore jsem opravdu znepokojený tím ,že jste dokázal podepsat výše uvedenou petici o které jste se před pár chvilkama zmiňoval. Chtěl bych poukázat na fakt ,že v zákoníku může být cosi o tom,že oddělené "koje" musí být pro minimálně dva zaměstnance. Ovšem jste nezdůraznil fakt, že každý zaměstnanec má jiné objemové parametry, tudíž jsem znepokojen, že jste se k této petici mohl Svým jménem přihlásit a poukázat tak na to, že zrovna nepatříte k nejbystřejším. Představte si pane Lubore, že by se v jedné "koji" setkali dva nadměrně objemní jedinci a tudíž by se i do té "koje" podle nového zákona, který ste sám vlastnoručně podepsal, prostě a jednoduše nevešli. A aféra by byla na světě, to si opravdu chcete takhle poskvrnit kariéru ? Příště se prosím znova zamyslete nad tím co podepisujete.

PS: Mohl bych se zeptat na jméno Dámy sedící v přední řadě a v první krabici z prava ? Případně i nějakej kontakt, jsem totiž přesvědčen že se jedná o astroložku s kterou jsem absoloval test o přežití ve výzkumném centru SRV Příšovice. Děkuji s pozdravem Jan Kozák

Příspěvek upravil ScaryOo, 07.12.2008, 01:47.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Kundivous
příspěvek 07.12.2008, 07:39
Příspěvek #78





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1673
Registrován: 04.03.2007
ID: 20050





Prof. Mgr. Michal Vajrauch, 55 let, sociolog

Dobré ráno ve spolek. Vážený pane docente Kulichu, máte vskutku pravdu. Není horšího mrzkého jedince, než takového který se otočí proti celému svému životu a i přes zjevné důkazy trvá na své křiš?álové čistotě. Ja jsem udával, udávám a udávat budu do konce života. Leč bohužel se mumsím svěřit že s posledních letech od sametove revoluce to již není jako dřív a společenská váha udání značně klesla. A proto si dovolím veřejnou vázvu. Pojďte přátelé a zvyšmě společenskou hodnotu udání tím, že je budeme brát nanejvýše vážně a po každém udání řádně zakročíme.

K odstavečku pana Kysučana, ano západní střih kanceláří ze sociologického hlediska je problém. Mile rád vzpomínám na doby kdy osazenstvo kanceláří dostalo lopaty a šlo pracovat na stavbu železnice. Pakliže es někdo zdráhal dostal krumpáč a šel pracovat do Jáchymova, ovšem to již bez návratu. Dnes je to nikolivy lopata ale laptopa či jak se ty nové vymožensti jmenují. U mne v sociologickém ústavu v Gotwaldově, pardon ve Zlíně toto nemá místo. Není nad dobře zahulenou kancelář, deputátní uhlík, ořezávátko, svodku a kávu. Tyto novoty v podobě koji již nejsou pro mne.


--------------------
---------------------------
Luca Brasi spí s rybama
---------------------------

Go to the top of the page
 
+Quote Post
budvar
příspěvek 07.12.2008, 10:56
Příspěvek #79


You look unhappy, I like that
Ikona skupiny

Skupina: Guru
Příspěvků: 2533
Registrován: 02.11.2003
Bydliště Budweis
ID: 337





JUDr. Svatomír Mlčoch, 49 let, zglajšaltovaný v Českých Budějovicích

Dobré ráno milí přátelé,

poté, co jsem se dnes probudil do krásného zimního rána a posnídal něco pohanky spolu s výborným čínským čajem s poetickým názvem Dívčí Jaro, nahlédl jsem do naší diskuze a co jsem uviděl, to mě skutečně zasáhlo. Příspěvek pana doktora Kysučana je alarmující, a já se ptám, je toto ještě chování hodné lidských bytostí? Copak nestačí, že do klecí zavíráme drůbež? Na mém soukromém drůběžím eko-chovu je krásně vidět, jak neomezený prostor slípkám prospívá, jejich aura má krásně prozářenou barvu, narozdíl od nešťastných slípek ve velkochovech. Copak je humánní praktikovat tento postup i u lidí? A proto pane Lubore, příštího protestu se zůčastním s Vámi a pokusím se sehnat co nejvíce lidí z naší turistické skupiny Pěšáci, vždyť zde již jde o pošlápávání lidských práv.

S pozdravem Váš rozladěný Mlčoch

Příspěvek upravil budvar, 07.12.2008, 10:57.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Pospa
příspěvek 07.12.2008, 12:14
Příspěvek #80


Bůh je mrtev.
Ikona skupiny

Skupina: Moderátor
Příspěvků: 4968
Registrován: 15.06.2005
Bydliště Praha
ID: 7022





RNDr. Jiří Kulich, 47 let, Horní Maršov, nedoučený estébák

Dobré ráno pánové. Já bych to neviděl zas tak černě. Přeci jenom pane Mlčochu, zajděte si do svého ekochovu drůbeže a pokuste se o krátkou konverzaci se svými svěřeňkyněmi. Domnívám se, že na otázku, zdali se jim tento způsob chovu zamlouvá více, nežli velkochov v drůbežárně, neobdržíte žádnou odpověď. Víte proč? Protože je jim to jedno. Ony to nejsou lidské bytosti a podle toho s nimi musí být zacházeno. V rámci výměnného pobytu se státy Varšavské smlouvy jsem měl v roce 1987 tu čest navštívit JZD v jednom východoněmeckém maloměstě a v roce 1988 pak běloruské JZD poblíž Minsku. Musím uznat, rozdíl byl znatelný a do očí bijící. Zatímco východoněmecká drůbež si v né přílíš velikých počtech poletovala v místnosti o velikosti mého pokoje, tak běloruské slepice byly přizpůsobeny životu v malých kotcích. Zakřivily se jim nožičky přesně do tvaru podlahy, přestaly létat a pouze snášely vejce. Tak to má být. Samozřejmě také německý závod pod vedením jistého anarchistického bohéma nevykazoval takové plnění plánu jako jeho běloruský protějšek. Co jiného by nás pak mělo zajímat, nežli plnění plánu. Nebál bych se aplikovat tuto metodu i na otázku kanceláří v kotích zmíněnou veleváženým doktorem Luborem Kysučanem. Nestraníky a ženy bych zanechal v těchto malých kancelářích, aby společnými silami zajišťovali stinné stránky obchodu a dojednávali zakázky se zeměmi třetího světa, zatímco my, nebál bych se říct - lepší pracovnící, muži proletariátu, bychom měli takzavný volný výběh. Zajímalo by nás obchodování s doutníky se spřátelenými státy jakými je například Kuba. Toť můj sen. Přiznejme si pánové, fungovalo by to a my bychom byli šťastní.

Příspěvek upravil Pospa, 07.12.2008, 12:40.


--------------------
podpis už není a nebude
Go to the top of the page
 
+Quote Post
!Tvý?ák!
příspěvek 07.12.2008, 14:02
Příspěvek #81


ofinkáááá
Ikona skupiny

Skupina: Guru
Příspěvků: 4468
Registrován: 14.05.2006
Bydliště bylo, je a bude!
ID: 14910





PhDr Tomáš Zdražil, 30 let, Semily, melancholik - čtu ženské romány

Jsem rád, že zde byl vznešen názor týkající se slepic a jiné drůbeže v malých kójích. Již jsem na toto téma vypracoval asi devadesát studií z níchž bych Vám chtěl shrnout tu nejzajímavější o pouhých 20ti stranách. Vím, že je to asi hodně, proto jen přiblížím myšlenku toho mého, promiňte mi tu opovážlivost, mistrovského díla. Psal jsem, že by bylo dobré všechny ministry a lidi, kteří mají prsty v těchto věcech odměnit velkými financemi. Potom by se média začala zajímat odkud mají tyto odměny a když by se přišlo na to, že za trápení zvířat, tak by se toho média chytili a pořádně před veřejností proklamovali. To je jediné východisko, odměny.


--------------------
Neunundneunzig Luftballons, ihrem Weg zum Horizont.
Jdi s davem, mysli proti davu a hlavně používej Dave.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Kundivous
příspěvek 07.12.2008, 14:14
Příspěvek #82





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1673
Registrován: 04.03.2007
ID: 20050





Prof. Mgr. Michal Vajrauch, 55 let, sociolog

Ja se tedy domnívám, že zabývat se nějakým týráním slepic je mrzké plýtvání energií. Člevěk, zejména v socialistickém zřízení je sám o sobě od přírody předurčen si tuto ke svému obrazu přetvářet a upravovat. Dokonce a mylím že je to odvážný názor bych byl pro začít formovat slepice do krychlí, tak aby i jejich vejce byla krychlová a ušetřilo se za skladní kapacity. Samozřejmostí je produkce na 130%!


--------------------
---------------------------
Luca Brasi spí s rybama
---------------------------

Go to the top of the page
 
+Quote Post
Rumčajz
příspěvek 07.12.2008, 18:12
Příspěvek #83





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 4034
Registrován: 05.02.2006
Bydliště mám
ID: 11680





Ing.Zdeněk Černovský PhD 32 let, Říčany, desátý na kandidátce SOS pro volby do Evropského parlamentu

Pane Vajrauchu opravdu zajímavá myšlenka, nicméně nejříve by bylo vhodné provést pár pokusů na čistokrevných ukrajinských kuřatech, která jak mozí jistě víte se dovážejí take sem k nám do České republiky. Ihned uvědomím prezidenta Ukrajiny zda nám k tomuto mírumilovnému experimentu dá svolení.

Pro tentokrát bychom měli z pokusu vyloučit jakékoliv konopí.

Příspěvek upravil Men.T.oS, 07.12.2008, 18:17.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
repeek
příspěvek 08.12.2008, 09:41
Příspěvek #84


Chcete otestovat muj píčometr?


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2735
Registrován: 23.10.2005
Bydliště Neznámé
ID: 9150






Eva Bílková, 23 let, Sedliště (JC), UŽ NEJSEM PANNA!

Přeji pěkné ráno dámy a pánové,

Pane doktore Kulichu, Vy jste se nam nějak rozohnil. Vaše mužnost mě nicméně imponuje (s jakou chutí zde ničíte své protiřečníky je vskutku geniální) a doufám, že se někdy stavíte alespoň na tu kávičku. Mohu též dodat vlasní rukou pečený jablkový závin (recept po babičce, budiž ji země lehká). Adresu sdělím soukromě.

Ohledně slepiček a jiné drůbeže musím souhlasit s Kulíškem... pardon.. panem doktorem Kulichem. Slepice Vám toho vskutku moc neřeknou a již zmíněné zakrnění končetin není vůbec na škodu. Přece slepice jsou zde od snášení vajec a ne od toho aby se procházely.
Co se lidí v "boxech" týče ráda bych podotkla, že sama pracuji v takovém boxu a vůbec mi to nevadí. Nechápu proto, proč si jiní musí stěžovat! Sami by se měli podívat do zrcadla a po pravdě si říci nakolik oni pomáhají ke splnění plánu! Kritizovat opravdu umí každý, ale obětovat část sebe to už ne. Přece není možné upřednostňovat zájmy své nad zájmy naší socialistické republiky.


--------------------
QUOTE
Na mém osobním píčometru se stupnicí od 1 do 10 seš někde na pětadvaceti...

Go to the top of the page
 
+Quote Post
Pospa
příspěvek 08.12.2008, 11:19
Příspěvek #85


Bůh je mrtev.
Ikona skupiny

Skupina: Moderátor
Příspěvků: 4968
Registrován: 15.06.2005
Bydliště Praha
ID: 7022





RNDr. Jiří Kulich, 47 let, Horní Maršov, nerad sedí na špuntu od vany

Dobré ráno vespolek. Milá slečno Evo Bílková, děkuji za jablečný závin, až na rozinky zaseklé v tatínkově dásni při ochutnávce Vašeho kuchařského umění zabalelného na cestu, si celá rodina pochutnala. Návštěva ve Vašem skromném příbytku byla milou nostalgickou seancí na téma socialistická minulosti. Nesmíte ovšem zapomímát, že dnes žijeme v oné pomyslné demokracii, takže by jste měla vypustit označení socialistická republika alespoň do té doby, než bude u vlády opět sociální demokracie. Snad se již pro tentokrát vyvaruje pouze tiché dohody s námi, komunistickými vizionáři a přejde k otevřené koalici. Jinak musím uznat, že jste na svůj věk velmi vyspělá žena. Překvapuje mě Vaše přijmutí postoje ženy pracující bez připomínek v kancelářské kóji, stejně jako akceptování drůbežího chovu v uzavřených boxech vytvořených primárně pro potřeby lidské společnosti. Myslím, že v nejbližší době můžete očekávat mou další návštěvu. Snad si do té doby opatříte lepší kanape, ze kterého nebudu mít tak prošoupané manšestrové kalhoty v oblasti kolenou. Nicméně Váš radostný komentář pod fotografií mi sice lichotí, zároveň však trošku děsí. Znamená to snad, že když vy už nejste panna, tak já nejsem pán? Nevím, jak vy, nově přijatá soudružko, ale já jsem svou stranickou legitimaci obdržel daleko dříve, než jste pronikla na tento svět. Z mé strany se tedy žádné změny společenského statusu nedočkáte. Snad to pochopíte a nijak Vás to neraní.

Na závěr vzkaz pro pana doktora profesora Vajrucha. Nechci se Vás nijak dotknout, ale když už máte nutkání formulovat slepice do krychlí, možná by jste se měl nejdříve pokusit zformulovat vlastní já do podoby novodobého vizionáře. Není v našich silách nastolit starý pořádek, tudíž se nemůžete déle opírat o jakési plnění plánu. Dokonce na 130%. Je třeba si uvědmit, jaké změny v naší společnosti za posledních dvacet let proběhly a o ty se dále zajímat. Pokud by jste rád zamezil dalšímu rozprodávání statních podníků a měl by jste zájem o nastolení režimu podobného tomu minulému, tak věřte, že to je běh na dlouho tra?. Je potřeba opřít se o řady nezaměstatných. Shválili jsme objíždky pracovních úřadů, kde budeme zdarma přednášet naše vize, abychom tak získali nové voliče z řad proletariátu. V tom je naše síla a budoucnost. Musíme se ale vyvarovat podobných narážek, jakou jste pronesl vy. Proto Vás prosím, nostalgismus zanechte za dveřmi.


--------------------
podpis už není a nebude
Go to the top of the page
 
+Quote Post
budvar
příspěvek 08.12.2008, 11:49
Příspěvek #86


You look unhappy, I like that
Ikona skupiny

Skupina: Guru
Příspěvků: 2533
Registrován: 02.11.2003
Bydliště Budweis
ID: 337





JUDr. Svatomír Mlčoch, 49 let, fanoušek pletené módy z Českých Budějovic

Dobré, skoro poledne, kolegové. Musím říct, že Váš přístup k drůbeži jako takové mě rmoutí. Člověk by neměl myslet pouze na sebe a svůj prospěch, ale být tak nějak uvědomělý. Vždyť honba za materiálními skutky, ať už zvýšení výnosu slepic či podobně, je blízká myšlence kapitalismu, proti které zde bojujeme. Tohoto zaváhání mohou využít vrazi z Wall Streetu, copak si to neuvědomujete? Vždyť co člověk potřebuje, trochu té lásky, míru a skývu chleba. Já osobně jsem zásadně PROTI nadbytečné tvorbě slepičích vajec. Uvědomme si, že toto je přesně nač čeká za hranicemi imperialista, aby mohl zaútočit. Dostala se mi do ruky fotografie ze zahraniční výstavy v západním Berlíně, no tohohle já se zde dožít nechci - posuďte sami



S pozdravem Váš Mlčoch

Příspěvek upravil budvar, 08.12.2008, 11:50.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
vEprik?
příspěvek 08.12.2008, 13:25
Příspěvek #87


@:{D>


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 3205
Registrován: 26.02.2006
ID: 13325





Eva Hauserová, 49 let, Praha.

Souhlasím s panem Mlčochem, situace v západních zemích je otřesná. Zvlášť když někteří mladíci místo kvalitních, konopných ponožek zneužívají slepic k ukájení své touhy.
Při mé návštěvě jedné nejmenované země jsem také spatřila podobnou zvláštnost. Některé ženy na venkově zneužívají dokonce i svých koz!



Příspěvek upravil vEprik?, 08.12.2008, 13:25.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
O-Neill
příspěvek 09.12.2008, 19:16
Příspěvek #88


Fluctuat nec mergitur.


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2836
Registrován: 02.02.2006
Bydliště Mladá Boleslav
ID: 11025





Ing. Lukáš Klimeš, 27 let, Tachov

Drazí učení přátelé. Za těch několik let strojírenské praxe jsem se stal svědkem několika využití domácách zvířat za účelem ukájení potřeby. Tutu skutečnost jsem hlásil svým představeným, kteří jí odmítli řešit. Dle méhe skromného názoru jako technika se nabízí možnost, že tato "žvířecí krize" zasahuje až do míst nejvyšších. Proto navrhuji založit hnutí odporu a nastolit tvrdé represivní prostředky, kdy budou k již řečeným potřebám používány pouze kvalitné ponožky, vyrobené soudružkami v textilním závodě Prostějov.

Hospodářským zvířatům zdar. Vás technik Klimeš.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Pospa
příspěvek 11.12.2008, 08:40
Příspěvek #89


Bůh je mrtev.
Ikona skupiny

Skupina: Moderátor
Příspěvků: 4968
Registrován: 15.06.2005
Bydliště Praha
ID: 7022





RNDr. Jiří Kulich, 47 let, Horní Maršov, otec vlastní matky

Dobré ráno přátelé. Zdá se, že odpovědi od slečny Bílkové a pana Vajrucha se už zřejmě nedočkám. Přistupme tedy k další aktuální otáce, kterou jsou dozajista společenské vztahy v současné společnosti. Každý druhý dělník má dnes vlastní vůz, někteří zašli tak daleko, že pořídili ještě jeden své ženě, aby se jí náhodou cestou domů z Jednoty neudělal na mléce škraloup. Je to opravdu nutné? Vždy? já, když se vracím navečer domů ve svém voze VAZ 2101, známým též pod označením kulichův žigul, tak nemám ani kde zaparkovat! Kolikrát mi nechají pouze jedno volné místo mezi popelnicemi - jak potupné. Navíc můj vůz neposkytuje posilovač řízení, musím se tedy v autě kroutit jak Jiří Schmitzer, když si z něj dělala mládež humor ve formě bzučení transformátoru. Dnes ráno to překročilo všechny meze. Rozhodl jsem se pro práci z domova. Zaparkoval jsem sice přímo před naším domem, ovšem po výstupu z vozu jsem šlápl do psího výkalu. Mé zánoví botasky byly tedy poskvrněny tímto exkrementem, o zápachu ani nemluvě. Doma mě má matka osočila z nedbalé úpravy zevnějšku a zkoumala, zdali jsem se bál paní profesorce v družině zeptat, jestli mohu na toaletu. Chudák maminka to má poslední dobou nějaké popletené. Zařídím jí silnější prášky. To ale nic nemění na faktu, že nějaký spoluobčan choré mysli není schopen využít papírový pytel nabízející pro úklid psího trusu obstojné množství stojanů na každém rohu sídliště. Tento víkend mám tedy v plánu zahájit ofenzívu. Jakmile ze svého okna spozoruji některého ze zachmuřelých občanů utápějícího vlastní nedokonalost v lásce k psímu stvoření, jak neuklidí to, co ze psa vyjde, tak vstanu, seběhnu s lopatičkou dolů, zkonfiskuji odpad, nenápadně spozoruji, ve kterém domě a patře zločinec přebývá a rozmažu mu tento psí exkrement na dveře. To by v tom byl čert, aby příště lépe nedbal o úklid výkalů svého domacího mazlíčka. O průběhu akce s kricím názvem "kulichova pomsta" Vás budu nadále informovat.


--------------------
podpis už není a nebude
Go to the top of the page
 
+Quote Post
!Tvý?ák!
příspěvek 11.12.2008, 17:33
Příspěvek #90


ofinkáááá
Ikona skupiny

Skupina: Guru
Příspěvků: 4468
Registrován: 14.05.2006
Bydliště bylo, je a bude!
ID: 14910





PhDr Tomáš Zdražil, 30 let, Semily, melancholik - čtu ženské romány

Děkuji panu Kulichovi, že vznesl další bod diskuze. Nevidím v tom problém, jsem zarytý odpůrce všech znečiš?ovačů prostředí a proto se svou ženou Evelínou jezdím na kole. Není nic hezčího než po ánu dostat čerstvý vzduch do tvéře a potom si popřát dobrý den s kolegy v ústavu pro záchranu Velryb. Proto bych doporučil Vám všem se zamyslet, zda chcete nadále škodit naší přírodě jako to dělají domorodci termitům, ale to už jsem zde sofistikovaně proklamoval.
Na daší otázku Vám řeknu pouze svůj názor, že s vámi plně souhlasím a klidně bych se nebál si pořídit nějakou paintballovou zbraň s hnědým nesmyvatelným barvivem a střelit viníka do jeho oblečení. Poté v okolí rozvěsit letáky, že kdo je takto střelený neuklízí po svém psu exkrementy. Myslím, že byste to jistě dotál daleko jako pejskařolovič. Doporučuji Vám to a doufám, že nám brzy napíšete a příznivých výsledcích.


--------------------
Neunundneunzig Luftballons, ihrem Weg zum Horizont.
Jdi s davem, mysli proti davu a hlavně používej Dave.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

7 Stran(y): V  « < 4 5 6 7 >
Fast ReplyReply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 19.04.24 - 00:18
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist