IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

3 Stran(y): V   1 2 3 >  
Reply to this topicStart new topic
> CoD UO na W7 buffer overrun detected chyba, Problém s CoD UO ve Windows 7
Alpha2
příspěvek 23.10.2009, 17:55
Příspěvek #1





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 13
Registrován: 25.01.2005
ID: 4749




Zdravím všechny!
Mám problém s CoD UO ve Windows 7 Ultimate. Po instalaci nelze spustit ani single player. Hodí to chybovou tabulku s nadpisem Microsoft Visual C++ Runtime Library a píše to,
že Buffer Overrun Detected ... bla, bla, bla, program nemůže být bezpečně spuštěn, tak bude ukončen. A je konec.
Instalace je bezchybná, Winy aktualizivané, vše legál. Zkoušel jsem režimy kompatibilty, také nic. Windows XP mode je naprd, protože má slabou grafickou kartu.
Prosím o pomoc. Děkuji. A2
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Crudow
příspěvek 23.10.2009, 18:27
Příspěvek #2





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1499
Registrován: 11.04.2006
Bydliště Dolní Zálezly
ID: 14198




QUOTE(Alpha2 @ 23.10.2009, 18:55) *
Zdravím všechny!
Mám problém s CoD UO ve Windows 7 Ultimate. Po instalaci nelze spustit ani single player. Hodí to chybovou tabulku s nadpisem Microsoft Visual C++ Runtime Library a píše to,
že Buffer Overrun Detected ... bla, bla, bla, program nemůže být bezpečně spuštěn, tak bude ukončen. A je konec.
Instalace je bezchybná, Winy aktualizivané, vše legál. Zkoušel jsem režimy kompatibilty, také nic. Windows XP mode je naprd, protože má slabou grafickou kartu.
Prosím o pomoc. Děkuji. A2

Zkusil bych jine ovladace na grafickou kartu


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Geomancer
příspěvek 23.10.2009, 18:35
Příspěvek #3





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 139
Registrován: 31.05.2009
Bydliště Studenec
ID: 30709




co je to za kartu? je mozny, ze nema dostatek videopameti, co pouzivas za config?


--------------------
CPU Intel Core Quad Q9550 2,83@3,4 GHz GPU Gigabyte GeForce GTX275 RAM OC 4GB 1150 MHz HDD Seagate Barracuda 500 GB 7200 rpm + Samsung Spinpoint 1 TB 7200 rpm MONITOR LG Flatron W2342T 23" MYŠ A4Tech XL-750BK 3600 dpi KLÁVESNICE KME KB-2201 SLUCHÁTKA HAMA CS-408 ZDROJ Enermax PRO82+ 525 W OS WindowsXP SP3
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Alpha2
příspěvek 23.10.2009, 19:35
Příspěvek #4





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 13
Registrován: 25.01.2005
ID: 4749




QUOTE (Geomancer @ 23.10.2009, 19:35) *
co je to za kartu? je mozny, ze nema dostatek videopameti, co pouzivas za config?


Mám NVIDIA GeForce 8800 GTS 512 . Ovladače si stáhly Windows 7 samy a je to verze 8.16.11.9107 z 27.9.2009.
Config? Nerozumím. Mám vše nastavené tak, jak se to po instalaci nových oken stalo.
Mrknu tedy na web Nvidie jestli tam nejsou nějaké jiné ovladače pod Win 7.
Dík za ochotu! ;)
A2
Go to the top of the page
 
+Quote Post
WITAS
příspěvek 23.10.2009, 19:41
Příspěvek #5


Lamiiik
Ikona skupiny

Skupina: CoD:UO admin
Příspěvků: 601
Registrován: 16.03.2006
Bydliště Benešov nad Ploučnicí
ID: 13729




QUOTE(Alpha2 @ 23.10.2009, 20:35) *
Mám NVIDIA GeForce 8800 GTS 512 . Ovladače si stáhly Windows 7 samy a je to verze 8.16.11.9107 z 27.9.2009.
Config? Nerozumím. Mám vše nastavené tak, jak se to po instalaci nových oken stalo.
Mrknu tedy na web Nvidie jestli tam nejsou nějaké jiné ovladače pod Win 7.
Dík za ochotu! ;)
A2


A tam je ten problém, ověřeno na W7 a XP, nejnovější ovladače nvidie nejsou s UO kompatibilní a hází tuto chybu, nahoď starší verzi a bude to OK. W7 32bit W7 64bit


--------------------
Userbar - The IT Crowd
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Shotgunman
příspěvek 23.10.2009, 23:43
Příspěvek #6


Camp? ee, pouze strategické vyčkávání.


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 955
Registrován: 03.02.2006
ID: 11303




no, já mám 8800GTX 768MB, nejnovější nVIDIA ovladače a UO bez problémů i s dynamic lights, asi mám štěstí, protože to, co říkáš, je obecně známa pravda


--------------------


Go to the top of the page
 
+Quote Post
WITAS
příspěvek 24.10.2009, 08:00
Příspěvek #7


Lamiiik
Ikona skupiny

Skupina: CoD:UO admin
Příspěvků: 601
Registrován: 16.03.2006
Bydliště Benešov nad Ploučnicí
ID: 13729




QUOTE(Shotgunman @ 24.10.2009, 00:43) *
no, já mám 8800GTX 768MB, nejnovější nVIDIA ovladače a UO bez problémů i s dynamic lights, asi mám štěstí, protože to, co říkáš, je obecně známa pravda


Tak to máš docela kliku, zkoušel jsem to na staříčké 8800 GTS 320MB, jak na W7, tak i na XP.


--------------------
Userbar - The IT Crowd
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Shotgunman
příspěvek 24.10.2009, 08:18
Příspěvek #8


Camp? ee, pouze strategické vyčkávání.


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 955
Registrován: 03.02.2006
ID: 11303




QUOTE(WITAS @ 24.10.2009, 09:00) *
Tak to máš docela kliku, zkoušel jsem to na staříčké 8800 GTS 320MB, jak na W7, tak i na XP.

jo zapoměl sem zmínit že mám XP


--------------------


Go to the top of the page
 
+Quote Post
dr.w3cko©
příspěvek 24.10.2009, 11:40
Příspěvek #9


What you see is what you play!


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2868
Registrován: 07.08.2005
Bydliště AUSTRALIA Tangalooma Moreton island
ID: 7847




to chce cas,neni mozny aby si musel kvuli w7 vsechno menit ne


--------------------
darovat G body



ドン'トンを見詰める
Go to the top of the page
 
+Quote Post
strécoWolfrámo
příspěvek 24.10.2009, 12:02
Příspěvek #10


jhn_


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1266
Registrován: 21.04.2006
Bydliště Hranice na Moravě
ID: 14423




mi to dělá to samé na CoD 1 ... 8800 GTX 768 mb ...


--------------------
Gandalf, man, you ruined my VUVUZELA! ... Oh no, wait, it's working!
Motherboard: Gigabyte P35-DS4 | CPU: Intel Core 2 Duo E6550 Conroe @ 2,80 GHz | RAM Memory: Kingston 2GB @ 800 MHz | GPU: Gigabyte GeForce 8800 GTX 768 mb | HDD: Seagate Barracuda 250 GB, 16 mb cache | Zdroj: Fortron Blue Storm 500 W | Case: Thermaltake Mambo VC 2000 | DVD RAM: Samsung DVD±R ±RW 20x Drive, Lightscribe, Bulk DL±8.5GB, SATA, Black
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Alpha2
příspěvek 24.10.2009, 13:26
Příspěvek #11





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 13
Registrován: 25.01.2005
ID: 4749




QUOTE (WITAS @ 23.10.2009, 20:41) *
A tam je ten problém, ověřeno na W7 a XP, nejnovější ovladače nvidie nejsou s UO kompatibilní a hází tuto chybu, nahoď starší verzi a bude to OK. W7 32bit W7 64bit


Díky za radu. Vyzkouším a dám vědět. Jo, mám 64-bit.
A2
Go to the top of the page
 
+Quote Post
WITAS
příspěvek 24.10.2009, 13:33
Příspěvek #12


Lamiiik
Ikona skupiny

Skupina: CoD:UO admin
Příspěvků: 601
Registrován: 16.03.2006
Bydliště Benešov nad Ploučnicí
ID: 13729




QUOTE(dr.w3cko© @ 24.10.2009, 12:40) *
to chce cas,neni mozny aby si musel kvuli w7 vsechno menit ne

To není problém W7, ale nejnovějších nvidia ovladačů pro řadu 8xxx, netuším jak je to u GTX 2xx.

QUOTE(strécoWolfrámo @ 24.10.2009, 13:02) *
mi to dělá to samé na CoD 1 ... 8800 GTX 768 mb ...

Stejně jak u UO, pomůže nahodit starší verzi ovladačů.




--------------------
Userbar - The IT Crowd
Go to the top of the page
 
+Quote Post
strécoWolfrámo
příspěvek 25.10.2009, 08:40
Příspěvek #13


jhn_


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1266
Registrován: 21.04.2006
Bydliště Hranice na Moravě
ID: 14423




QUOTE(WITAS @ 24.10.2009, 13:33) *
To není problém W7, ale nejnovějších nvidia ovladačů pro řadu 8xxx, netuším jak je to u GTX 2xx.


Stejně jak u UO, pomůže nahodit starší verzi ovladačů.


jj pomohlo kluci ... =) WITASOVY ovladače fungují ... děkuji moc


--------------------
Gandalf, man, you ruined my VUVUZELA! ... Oh no, wait, it's working!
Motherboard: Gigabyte P35-DS4 | CPU: Intel Core 2 Duo E6550 Conroe @ 2,80 GHz | RAM Memory: Kingston 2GB @ 800 MHz | GPU: Gigabyte GeForce 8800 GTX 768 mb | HDD: Seagate Barracuda 250 GB, 16 mb cache | Zdroj: Fortron Blue Storm 500 W | Case: Thermaltake Mambo VC 2000 | DVD RAM: Samsung DVD±R ±RW 20x Drive, Lightscribe, Bulk DL±8.5GB, SATA, Black
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Alpha2
příspěvek 25.10.2009, 12:52
Příspěvek #14





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 13
Registrován: 25.01.2005
ID: 4749




Děkuji všem moc za pomoc !!! Ovladače od Witase opravdu pomohly a CoD UO mi běží !!!
Možná bych to časem vygoogloval, ale raději jsem tento problém sem napsal, a? mají ostatní větší šance ;)
Takže super, má MP44-ka vás všechny bude bez milosti i nadále masit :)))
Ještě jednou DÍKY ;)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Shotgunman
příspěvek 25.10.2009, 19:11
Příspěvek #15


Camp? ee, pouze strategické vyčkávání.


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 955
Registrován: 03.02.2006
ID: 11303




WITAS na HRAD!


--------------------


Go to the top of the page
 
+Quote Post

3 Stran(y): V   1 2 3 >
Fast ReplyReply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 25.07.14 - 23:14
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist