IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

> Důležité upozornění

Pokud máte nějaký dotaz či problém s Call of Duty 2, nejprve si přečtěte naše ČASTO KLADENÉ OTÁZKY, než položíte vlastní otázku!

Také byste měli znát PRAVIDLA pro hraní na našich serverech. Vyhnete se tak zbytečným nepříjemnostem.

6 Stran(y): V   1 2 3 > »   
Closed TopicStart new topic
> Na server mate zakazany pristup, zakazany pristup
tom8811
příspěvek 14.12.2012, 17:17
Příspěvek #1





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 16
Registrován: 05.06.2008
ID: 25637




klient mi to pořád píše a v ban listu jsem se nenašel
moje ID: 865267
ip: 81.200.57.163
buď mám ban a nevím o tom ,anebo je problém jinde
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Sub-Zero
příspěvek 14.12.2012, 18:14
Příspěvek #2


Qui ventum seminat, turbinem metet!
Ikona skupiny

Skupina: CoD2 head admin
Příspěvků: 5496
Registrován: 14.08.2006
ID: 16943




Tvůj systém nekorekně komunikuje s naším klientem.
Bohužel zřejmě jiná cesta, než jeho kompletní reinstall, nebude. Vím, je to drsné řešení, ale dokud ta komunikace nebude správná, klient tě do sebe nepustí. Co máš za systém, jaký používáš antivir, firewall a jiný bezpečnostní software?


--------------------
"To přeci každej civilizovanej člověk ví že když tluče, a někdo na něj zatluče, že na něj tluče proto aby netlouk!"
Go to the top of the page
 
+Quote Post
tom8811
příspěvek 14.12.2012, 19:21
Příspěvek #3





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 16
Registrován: 05.06.2008
ID: 25637




win7, jinak nic jsem neměnil a hraju už rok a půl bez problému, tak proč to teď najednou začalo? to mi nějak nejde do hlavy, jinak určitě nebudu přeinstalovávat

Příspěvek upravil tom8811, 14.12.2012, 19:22.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
!SF!PFIL
příspěvek 15.12.2012, 07:09
Příspěvek #4



Ikona skupiny

Skupina: CoD4 admin
Příspěvků: 175
Registrován: 19.10.2011
ID: 42490




Daj obnovu systemu na dobu ked ti to šlo normalne.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Sub-Zero
příspěvek 15.12.2012, 10:15
Příspěvek #5


Qui ventum seminat, turbinem metet!
Ikona skupiny

Skupina: CoD2 head admin
Příspěvků: 5496
Registrován: 14.08.2006
ID: 16943




QUOTE(tom8811 @ 14.12.2012, 19:21) *
...jinak určitě nebudu přeinstalovávat

Windows jsou občas nevyzpytatelnej systém, tolik k otázce proč.
Obnova systému v tomhle případě nepomůže. Hodně teoreticky by mohlo pomoci vytvoření jiného systémového profilu a nebo hraní na administrátorských právech, ale to je spíš taková znouzectnost. O tom dalším softu jsi se nevyjádřil, takže předpokládám, že žádnej nepoužíváš.
Že nebudeš přeinstalovávat, tomu naprosto rozumim, taky by se mi nechtělo. Na druhou stranu s tímhle aktuálně nainstalovaným a poškozeným systémem si u nás nezahraješ. Jak se podle toho zařídíš, je na tobě.


--------------------
"To přeci každej civilizovanej člověk ví že když tluče, a někdo na něj zatluče, že na něj tluče proto aby netlouk!"
Go to the top of the page
 
+Quote Post
tom8811
příspěvek 15.12.2012, 14:43
Příspěvek #6





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 16
Registrován: 05.06.2008
ID: 25637




QUOTE(Sub-Zero @ 15.12.2012, 10:15) *
Windows jsou občas nevyzpytatelnej systém.

jono windows jsou nevyzpytatelný systém, ale to nevysvětluje proč tak najednou ze dne na den se to nemůže připojit na servr, windows se mi neaktualizoval, nic, musí tam být nějáka příčina, chtělo by to zjistit, protože už jsem četl že se to tu i dalším lidem stalo

QUOTE(Sub-Zero @ 15.12.2012, 10:15) *
poškozeným systémem

neřekl bych že ho mám poškozený, vše funguje normálně, jen se vyskytla chyba s gamepark klientem...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Sub-Zero
příspěvek 15.12.2012, 20:08
Příspěvek #7


Qui ventum seminat, turbinem metet!
Ikona skupiny

Skupina: CoD2 head admin
Příspěvků: 5496
Registrován: 14.08.2006
ID: 16943




To, že vše zdánlivě funguje dobře ještě nutně neznamená, že je systém na 100% ok.

Ale jo, může být v pohodě, třeba přijdeme na jiný zádrhel, který zapříčiňuje, že k nám od tebe lezou informace, jaké lezou.

Prosimtě, napiš nám, jakého poskytovatele netu + jaký router používáš.


--------------------
"To přeci každej civilizovanej člověk ví že když tluče, a někdo na něj zatluče, že na něj tluče proto aby netlouk!"
Go to the top of the page
 
+Quote Post
klusmart
příspěvek 16.12.2012, 09:31
Příspěvek #8





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 40
Registrován: 12.05.2009
ID: 30500




Zdravím dělá mi to úplně stejný adminovi damo jsem poslala hodne udaju rikal, ze to dal na admin forum ale widlema to neni ty sem celý preinstaloval...:D a je divný že v praze mě to nejde ani tady v PCE kraji...:D:D
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Sub-Zero
příspěvek 16.12.2012, 11:34
Příspěvek #9


Qui ventum seminat, turbinem metet!
Ikona skupiny

Skupina: CoD2 head admin
Příspěvků: 5496
Registrován: 14.08.2006
ID: 16943




Stejná otázka - jaký net a router používáš?

Zkuste kdyžtak, pokud to půjde, připojit se buď na jiném netu, a nebo ideálně napřímo, mimo router, pak dejte vědět. Prozatím co toto řeším s jiným hráčem, tak tomu to na stejném počítači, ale jiném připojení, šlape.


--------------------
"To přeci každej civilizovanej člověk ví že když tluče, a někdo na něj zatluče, že na něj tluče proto aby netlouk!"
Go to the top of the page
 
+Quote Post
klusmart
příspěvek 16.12.2012, 12:18
Příspěvek #10





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 40
Registrován: 12.05.2009
ID: 30500




QUOTE(Sub-Zero @ 16.12.2012, 11:34) *
Stejná otázka - jaký net a router používáš?

Zkuste kdyžtak, pokud to půjde, připojit se buď na jiném netu, a nebo ideálně napřímo, mimo router, pak dejte vědět. Prozatím co toto řeším s jiným hráčem, tak tomu to na stejném počítači, ale jiném připojení, šlape.




Na jiným připojení mě to taky nejde net mam od 02 a router zyxel.....

zkoušel jsem to spojit normálně kabel a to mě funguje..:) ale hrát pořád na kabel to se me nechce hledejme další řešení..:)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Sub-Zero
příspěvek 16.12.2012, 13:41
Příspěvek #11


Qui ventum seminat, turbinem metet!
Ikona skupiny

Skupina: CoD2 head admin
Příspěvků: 5496
Registrován: 14.08.2006
ID: 16943




QUOTE(klusmart @ 16.12.2012, 12:18) *
zkoušel jsem to spojit normálně kabel a to mě funguje..:)

No vida :)

Takže nějaká zajímavost v routeru. Jsi schopný buď sem, a nebo na můj mail poslat screen s nastavením wi-fi v tom zařízení?


--------------------
"To přeci každej civilizovanej člověk ví že když tluče, a někdo na něj zatluče, že na něj tluče proto aby netlouk!"
Go to the top of the page
 
+Quote Post
klusmart
příspěvek 16.12.2012, 15:14
Příspěvek #12





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 40
Registrován: 12.05.2009
ID: 30500




Čus sub zero doufám, že si chtěl toto..:)) já už s toho ani nespím..:) a pořád řeším tento problém ..:) doufám že ho vyřešíme.






Připojený soubor  Bez_n_zvu.jpg ( 181.75k ) Počet stažení: 78


Příspěvek upravil klusmart, 16.12.2012, 15:17.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
tom8811
příspěvek 16.12.2012, 17:17
Příspěvek #13





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 16
Registrován: 05.06.2008
ID: 25637




já mám internet od Nej TV, na router se podívám a druhém počítači vyzkouším , pak napíšu jak to dopadlo, jinak taky mame wifinu
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Sub-Zero
příspěvek 16.12.2012, 17:26
Příspěvek #14


Qui ventum seminat, turbinem metet!
Ikona skupiny

Skupina: CoD2 head admin
Příspěvků: 5496
Registrován: 14.08.2006
ID: 16943




QUOTE(tom8811 @ 16.12.2012, 17:17) *
já mám internet od Nej TV, na router se podívám a druhém počítači vyzkouším , pak napíšu jak to dopadlo, jinak taky mame wifinu

Zkus se kdyžtak připojit k tomu routeru kabelem a případně taky pls pošli screen tvého nastavení wi-fi.


--------------------
"To přeci každej civilizovanej člověk ví že když tluče, a někdo na něj zatluče, že na něj tluče proto aby netlouk!"
Go to the top of the page
 
+Quote Post
tom8811
příspěvek 16.12.2012, 21:01
Příspěvek #15





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 16
Registrován: 05.06.2008
ID: 25637




tak na bráchovem noťasu to jede v pohodě, tak ještě kabel a uvidím
Go to the top of the page
 
+Quote Post

6 Stran(y): V   1 2 3 > » 
Closed TopicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 30.10.20 - 18:09
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist