IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

> Důležité

Pokud máte nějaký dotaz či problém s Call of Duty 4, nejprve si přečtěte naši NÁPOVĚDU, než položíte vlastní otázku!

Také byste měli znát PRAVIDLA pro hraní na našich serverech. Vyhnete se tak zbytečným nepříjemnostem.

 
Reply to this topicStart new topic
> COD4 Promod problém se spuštěním
Jiruss
příspěvek 04.01.2015, 21:36
Příspěvek #1





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 5
Registrován: 04.01.2015
Bydliště Praha
ID: 46762




Zdravíčko, jak jsem již nakousl v nadpisu, nejde mi se nějak dostat do hry.. Když hraju normal přes hru, tak to funguje, ale nejde mi spustit ProMOD přes GamePark. Jakmile pustim hru, tak mi naskočí klasicky Awaiting Connection 1,2,3,4.. poté naskočí Setting up a začnou se mi stahovat data. Jenže toto stahování trvá asi tak půl vteřiny, jen tak problikne a jede to zas celé znovu. Nechal jsem to takhle cca 10 minut, ale jede to furt dokola. Stává se mi to když založim svuj server, tak i když se chci někam připojit. Pokud se chci někam připojit, tak to podle kamaráda hlásí ingame chybu "<player> dropped download files" ci nebo podobneho. Pokud už je zde podobné téma založeno, tak se omlouvám za repost.

Budu rád za jakékoliv rady, předem díky! rolleyes.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Slamb
příspěvek 04.01.2015, 23:25
Příspěvek #2


hřbitovní support
Ikona skupiny

Skupina: GP Support
Příspěvků: 6426
Registrován: 20.02.2005
Bydliště Praha
ID: 5109




asi máš vypnutý stahování, proto to nemůže nic stáhnout... to se nastavovalo snad někde v multiplayer options a samozřejmě je možnost to natvrdo změnit v cfg... vůbec nejlepší bude, když si překopíruješ svůj cfg do složky, kterou si vytvořil gamepark promod, a v atributech mu nastavíš jen pro čtení... snad si to pamatuju dobře wow.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Jiruss
příspěvek 05.01.2015, 12:13
Příspěvek #3





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 5
Registrován: 04.01.2015
Bydliště Praha
ID: 46762




QUOTE(Slamb @ 04.01.2015, 23:25) *
asi máš vypnutý stahování, proto to nemůže nic stáhnout... to se nastavovalo snad někde v multiplayer options a samozřejmě je možnost to natvrdo změnit v cfg... vůbec nejlepší bude, když si překopíruješ svůj cfg do složky, kterou si vytvořil gamepark promod, a v atributech mu nastavíš jen pro čtení... snad si to pamatuju dobře wow.gif


Děkuju za odpověď, ale myslim, že mi to nikam nepomohlo :// Zapnul jsem hru normálně natvrdo, přepl jsem si Mod na gppromodlive211 či jak je to tam nazvaný, koukl do Multiplayer options a download mám normálně zapnutý.. Vzal jsem tedy config z umístění "C:\Users\\AppData\Local\VirtualStore\Program Files (x86)\HRY\Call of Duty 4 - Modern Warfare\players\profiles" a vložil jsem ho do: "C:\Program Files (x86)\HRY\Call of Duty 4 - Modern Warfare\Mods\gp_promodlive211". Stále mám ten problém, že hra se nezapne a stahování tam vždy jen problikne... Jinak jsem se všiml toho, že to co mi to stahuje (tedy nejspíše), tak už v tý složce mám, a to soubor "z_custom_ruleset.iwd"... nemůže být nějaký problém s tím?

Asi to vysvětluju jak hotentot, ale nic lepšího mě fakt nenapadá :D Leda kompletní reinstal jelikož hru mám origo...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
__sXe__
příspěvek 05.01.2015, 14:24
Příspěvek #4



Ikona skupiny

Skupina: CoD4 admin
Příspěvků: 1978
Registrován: 15.09.2009
ID: 31898




Skús teda ešte odstrániť gp_promodlive211 a promodlive211 v tej zložke MODS a spusti si tu na GP hru. Možno ti po odstránení tej zložky začne sťahovať normálne. Pokiaľ nie, daj mi email a pošlem ti moju zložku s promodom, to by malo pomôcť.


--------------------
Tvůj příslib ticha padl kolem,
Blázním z pohledu do tvých očí,
Cítím temnotu, která se nad ní rozlila,
Převezmu tě, jestli chceš
(Tohle jsi udělala)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Jiruss
příspěvek 05.01.2015, 14:55
Příspěvek #5





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 5
Registrován: 04.01.2015
Bydliště Praha
ID: 46762




QUOTE(__sXe__ @ 05.01.2015, 14:24) *
Skús teda ešte odstrániť gp_promodlive211 a promodlive211 v tej zložke MODS a spusti si tu na GP hru. Možno ti po odstránení tej zložky začne sťahovať normálne. Pokiaľ nie, daj mi email a pošlem ti moju zložku s promodom, to by malo pomôcť.


udělal jsem následovně: Smazal jsem veškerý COD 4 složky (ať z Virtual Store tak z klasickýho umístění na C v Program Files x86), v pořádku odinstaloval, nainstaloval vše znovu, hodil do toho patch 1.6, poté 1.7, stáhl jsem ještě nějakej fix na punkbuster co jsem našel v sekci download (ikdyž to asi uplně nutný nebylo, každopádně mi to předtim také nefungovalo a to jsem tento soubor stažený neměl, takže si myslim, že to vliv nemá), ujistil se, že mám (přes ten profil přes kterej se mi zapíná GamePark) v MP options ALLOW DOWNLOADING:YES, ale stále nic..... ve složce Mods v gp_promodlive211 mám zas ten stejnej soubor jako na začátku a má velikost 3kb, což asi neni uplně optimální...

Pokud bys teda byl tak hodnej, určitě bych za to byl moc rád, jakákoliv šance je dobrá ;-)
Muj email: jirakmichael@seznam.cz
Go to the top of the page
 
+Quote Post
__sXe__
příspěvek 05.01.2015, 15:07
Příspěvek #6



Ikona skupiny

Skupina: CoD4 admin
Příspěvků: 1978
Registrován: 15.09.2009
ID: 31898




QUOTE(Jiruss @ 05.01.2015, 14:55) *
Muj email: jirakmichael@seznam.cz

Poslal som ti Email, stiahni, rozbal a prekopíruj. Uvidíme čo sa stane :D


--------------------
Tvůj příslib ticha padl kolem,
Blázním z pohledu do tvých očí,
Cítím temnotu, která se nad ní rozlila,
Převezmu tě, jestli chceš
(Tohle jsi udělala)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Jiruss
příspěvek 05.01.2015, 15:24
Příspěvek #7





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 5
Registrován: 04.01.2015
Bydliště Praha
ID: 46762




thumbsup.gif thumbsup.gif thumbsup.gif WOW KONEČNĚ TO FUNGUJE worship.gif worship.gif worship.gif

Díky moc za ty soubory :) sice nechápu proč se mi to nechtělo stáhnout už prve automaticky, ale to je jedno, hlavně že to tam všechno teď mam a to je důležitý.. najednou složka nemá 3kb ale 391kb.... :D

Stáhl jsem si k tomu ještě nějakej rádoby SP crack, abych nemusel všude s sebou tahat to cédéčko, ale najednou mi nejdou hledat servery, teda spíš mi mulťák žádný servery nenajde :D:D ALe to už je jiná kapitola, s tim si snad nějak poradim :P

Díky moc všem za nápady a třeba se někdy potkáme biggrin.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
__sXe__
příspěvek 05.01.2015, 17:51
Příspěvek #8



Ikona skupiny

Skupina: CoD4 admin
Příspěvků: 1978
Registrován: 15.09.2009
ID: 31898




Tak je dobre, keď to funguje :) dúfam že teda nezanevreš na GP a budeš tu hrať :D

A to hladanie serverov - nefunguje to viacerým, nešlo to ani mne a po pol dni mi to zase naskočilo ale na druhom PC to bohužiaľ nefunguje, takže netuším kde bude problém. Čítal som niečo o GAMESERVERY activisionu, že spadol a niečo o origo CD keyoch, ale moc som sa toho nedočítal.

Příspěvek upravil Slamb, 05.01.2015, 18:34.


--------------------
Tvůj příslib ticha padl kolem,
Blázním z pohledu do tvých očí,
Cítím temnotu, která se nad ní rozlila,
Převezmu tě, jestli chceš
(Tohle jsi udělala)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Jiruss
příspěvek 05.01.2015, 19:30
Příspěvek #9





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 5
Registrován: 04.01.2015
Bydliště Praha
ID: 46762




QUOTE(__sXe__ @ 05.01.2015, 17:51) *
Tak je dobre, keď to funguje :) dúfam že teda nezanevreš na GP a budeš tu hrať :D

A to hladanie serverov - nefunguje to viacerým, nešlo to ani mne a po pol dni mi to zase naskočilo ale na druhom PC to bohužiaľ nefunguje, takže netuším kde bude problém. Čítal som niečo o GAMESERVERY activisionu, že spadol a niečo o origo CD keyoch, ale moc som sa toho nedočítal.


nééé to určitě ne :) COD4 jsem tu ještě nikdy nehrál, ty hrávám pouze přes hru jakože, ale na GP mám nejlepší léta mýho života propařený na COD2! :D

Jojo, taky jsem četl, že to někdy hapruje s firewallem, takže určitě vytvoření pár pravidel ve Windows firewallu vubec neuškodí :)
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 19.06.19 - 02:44
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist