QUOTE(MiCTiaN_Cz @ 15.04.2006, 12:24) [snapback]244387[/snapback]
cerni aspon umej rapovat to neni jak ten ceskej hop
Východoevropskej hiphop nezní ani přibližně jako nic jinýho na světě. Rap jako celek je stejně mrtvej.
Takový ty nejlepší doby kdy hráli NWA, niggaz z West coastu a East coastu se navzájem vraždili a pak nahrávali svý nejlepší alba v celách smrti jsou už dávno pryč. Jediná odrůda rapu, co se kdy dala poslouchat, byl g-funk, a ten se přestal dělat tak kolem 95'. Dneska už se dělá jenom takovej ten hyperkomerční post-gangsta-rap (takovej ten styl, kde niggaz ve skákacích autech mávají zlatýma řetězama a černošky cpou do kamery svý tlustý prdele). A dokonce i na MTV tenhle styl už ustupuje nu-soulu. Je to tak, gangstas - převálcovaly vás Destiny's child.
Mimochodem všimli jste si, že v nových rapových trackách se už ani nescratchuje? Jak říkám - rap jako žánr už ztratil i tu poslední špetku integrity, kterou kdy měl.
QUOTE(lllllllllll @ 15.04.2006, 20:26) [snapback]244742[/snapback]
hoperi znate skupinu die firma? sice sem od nich slysle jeden sing ale je to asi jediny pri cem se mi nechce ani moc zvracet
Pěkná sračka. Němci jsou vůbec až na pár výjimek svým hudebním vkusem pověstný.
QUOTE(..Nitram.. @ 16.04.2006, 22:14) [snapback]245894[/snapback]
znate nekdo The Prodigy? .-)
w00t!
QUOTE(lllllllllll @ 17.04.2006, 17:28) [snapback]246510[/snapback]
vam pripada ze till jenom rve ale on zpiva a ne jen mluvi
Till neřve - on jenom mluví.
Till nespí - on čeká...
QUOTE(McJAC @ 17.04.2006, 19:41) [snapback]246702[/snapback]
vis ono nejde ani o to co mas ale jak umis nalozit s tim co mas....a jak s tim nakladaji oni se mi proste nelibi, plno zpevaku na live koncertech falsi (pokud nejedou prez playback

), ale maji dobry pisnicky a o to mi de predevsim
Oni s tim náhodou nakládaj naprosto skvěle - každá druhá jejich písnička je jasná hitovka a navíc Rammsteini mají i technicky na to, aby dokázali bez chyby svůj repertoár předvést naživo. O kolika jiných kapelách se tohle dá říct?
QUOTE(lllllllllll @ 17.04.2006, 21:53) [snapback]246831[/snapback]
zalezi na stylu ale predstav si ttu atmosferu vsude nekolikatimetrovy plameny a dym..............v cele podia zpevak a zpiva nadhernou pisnicku a tisice lidi s nim a pro vetsinu to je zazitek na celej zivot...........jednou bych se tam taky chtel strasne moc podivat.............rammstein sou pro me vsechno
A já to viděl naživo.
Závidíš? :-)