Proste se pripojim do mistnosti, pak i do multiplayer settings v age, ale pak mi furt nekdo na chatu pise bud P3=? nebo at dam rejoin. Dycky mam team na random a dam i am ready, nasldenene na to Game was cancelled a hrajou beze me :( Cim to? co delam spatne prosim?

Mam UPC, jsem za routerem, firewall vyplnuty.

dík moc! chtel bych si tuto pockeu zahrat tak snad jiz nejsem daleko od toho splnit si to :(